Usein kysytyt kysymykset

Jäsenyydestä

Pääsenkö jostain näkemään jäsenehtonne?

Tottakai! Ne löytyvät liittymissivulta, jossa ne myös kuitataan hyväksytyiksi liittymisen yhteydessä. Pääset lukemaan jäsenehdot myös tästä.

Miten pääsen tutustumaan?

Tule käymään Hukka Xpress Alppilan tai Rotuaarin avoimissa ovissa! Avoimet ovet pidetään yleensä kerran viikossa. Avoimissa ovissa voit käydä treenaamassa ilmaiseksi kerran vuodessa. Lue tarkemmista ajoista lisää Hukka Xpressin Facebook-sivuilta osoitteessa facebook.com/hukkaxpress/

Mistä saan jäsenkorttini/milloin pääsen treenaamaan?

Muutaman päivän sisällä. Jäsenkortti on noudettavissa Liikuntakeskus Hukasta (Isokatu 99) onnistuneen ja hyväksytyn liittymisen jälkeen. Tähän menee noin 1–3 arkipäivää. Kun jäsenyys on hyväksytty ja jäsenkortti on valmiina noudettavaksi, saat tiedon sähköpostitse.

Voiko jäsenyyttä maksaa liikuntaseteillä?

Kyllä! Hukka Xpressiin käy maksuvälineinä Eazybreak, Smartum-kortti, Virikeseteli, ePassi Sportti&Kulttuuri, liikunta -ja kulttuurisetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, Tyky-setelit sekä Tyky Online. Hyväksytyn liittymisen jälkeen kyseisiä maksutapoja voi käyttää Liikuntakeskus Hukan vastaanotossa (Isokatu 99).

Voinko maksaa koko vuoden ennakkoon Smartumeilla?

Kyllä voit! Käyttämällä tähän varattuja etukoodeja sivuston “Liity”-osiossa pääset liittymissivulle, jonka kautta täytät asiakastietosi, hyväksyt jäsenehtomme ja maksat nimellisen 1 € maksun verkkopankissasi.

Hyväksytyn jäsenyyden oston jälkeen (1–3 arkipäivää) voit maksaa loput vuoden jäsenyysmaksustasi Hukan vastaanottoon (Isokatu 99). Maksamiseen voit käyttää liikuntaseteleitä ja muita edellisessä vastauksessa mainittuja hyväksyttyjä maksuvälineitä sekä käteistä.

Siirry liittymissivulle!

Määräaikaa on vielä jäljellä sopimuksessani ja sairastuin, olenko kahlittu koko vuodeksi?

Määräaikaisessa jäsenyydessä ei lähtökohtaisesti ole taukomahdollisuutta, mutta tauko raskauden, armeijan tai vakavan sairauden vuoksi on kuitenkin mahdollista. Taukoaika hyvitetään jäsenyysaikana sen jälkeen kun ensimmäinen 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu. Hyvitykset suoritetaan täysinä kuukausina.

Mitä jos muutan pois Oulusta kesken jäsenkauden?

Hukka Xpressin jäsenyys voidaan lopettaa ennen määräajan päättymistä, mikäli muutat yli 75 kilometrin päähän keskuksesta. Irtisanomisaika on kalenterikuukausi. Irtisanomisilmoituksen liitteineen voi lähettää osoitteeseen info@nullhukkaxpress.net. Muuton todisteeksi käy esim. muuttoilmoitus, asunnon vuokrailmoitus tai työtodistus.

Voiko omaa jäsenyyttä vuokrata eteenpäin ja miten se tapahtuu?

Ei. Hukka Xpress Alppilan jäsenyyttä ei voi vuokrata eikä lainata eteenpäin.

Voinko lainata jäsenkorttia ystävälleni, kun en tarvitse sitä itse?

Et voi. Jäsenyys ja jäsenkortti ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa lainata tai käyttää muut kuin sopimuksen allekirjoittanut henkilö. Mahdollisista väärinkäytöksistä seuraa jäsenyyden käyttökielto tai jäsenyyden välitön purku.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Voit irtisanoa jäsenyytesi sopimuksesi määräaikaiskauden jälkeen vapaamuotoisella kirjallisella ilmoituksella. Voit täyttää jäsenyyden irtisanomisilmoituksen joko Liikuntakeskus Hukassa (Isokatu 99, 90120 Oulu) tai sähköpostitse osoitteeseen info@nullhukkaxpress.net.

Paljonko minulle maksaa Hukka Xpress Rotuaarin jäsenyys jos olen jo Hukka Xpress Alppilan jäsen, tai toisinpäin?

Hukka Xpress Alppilan jäsenenä sinulla on automaattisesti käyttöoikeus myös Hukka Xpress Rotuaarille – ilman lisämaksua! Sama pätee myös toisinpäin.

Miten pääsen jäseneksi ilman henkilötunnusta tai pankkitunnusta?

Ilman suomalaista henkilötunnusta voit liittyä jäseneksi vain kertamaksulla. Mikäli et voi liittyä meidän nettisivujemme kautta, ota yhteyttä meihin info@nullhukkaxpress.net niin autamme mielellämme sopimuksen teossa.

Valmennuksesta

Voinko tulla valmentamaan asiakastani Hukkaan?

Hukka Xpressin valmennuspalvelut on varattu Hukan personal trainereille, eikä valmennusliiketoiminta kuntosalilla ole sallittu muille.

Palveluista

Voinko urheilla Hukka Xpressissä lasteni kanssa?

Jos lapsesi ovat yli 15-vuotiaita ja heillä on oma jäsenyys, toivotamme heidät tervetulleeksi! Hukka Xpress on tarkoitettu vain yli 15-vuotiaille, ja jäsenyys on henkilökohtainen, joten liikkuminen tuota nuorempien lasten kanssa ei kuntosalilla onnistu. Mikäli haluat liikkua lasten kanssa, Isokadun Liikuntakeskus Hukassa jäsenyyteen kuuluu ilmainen liikunnallinen lastenhoito; lisäksi 8–15-vuotiaille on oma HukkaJuniori-jäsenyys.

Onko keskuksessa infrapuna- tai suomalaista saunaa?

Hukka Xpress -kuntosaleilla on upouudet suihku- ja pesutilat sekä viihtyisät pukuhuoneet, mutta koska keskitymme olennaiseen, ei tarjolla ole infrapuna- tai suomalaisia saunoja.

Kadotin kaulaliinani treenireissulla, mistä voisin etsiä sitä?

Hukka Xpress Alppilassa on löytötavarakaappi aulassa. Sieltä toimitamme viikoittain kaikki Hukkaan jääneet löytötavarat Pohjois-Pohjanmaan löytötavaratoimistoon, joten jos tavaran katoamisesta on yli viikko, kannattaa kysyä sieltä!