Usein kysytyt kysymykset

Jäsenyys

Miten pääsen tutustumaan?

Pääset tutustumaan saleihimme koska haluat kertakäynnillä! Saat käyttöösi päiväkohtaisen koodin, jolla pääset heti treenaamaan ja se on voimassa 24h. Kertakäynnin voit ostaa verkkokaupastamme: Hukka Xpress Alppila – Rotuaari – Heinäpää.

Kertakäynnin hinta 10 € hyvitetään sinulle ensimmäisessä laskutettavassa jäsenmaksussasi, jos liityt Hukka Xpress -jäseneksi 14 vuorokauden sisällä tutustumiskäynnistäsi.

Muistathan ottaa mukaasi riippulukon, mikäli haluat säilyttää tavaroitasi lukitussa kaapissa.
Tutustumaan ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Tulitko toisiin aatoksiin? Eikö sali vastannutkaan odotuksiasi? Siinä tapauksessa voit purkaa jäsenyytesi 30 päivän sisällä ostotapahtumasta täyttämällä tämän lomakkeen, jolloin jäsenyytesi päätetään välittömästi. Huomioithan, että ennakkoon maksettua liittymis- sekä kuukausimaksua ei palauteta.

Jäsenehdot

Jäsenehdot löytyvät liittymissivulta, jossa ne myös kuitataan hyväksytyiksi liittymisen yhteydessä. Pääset lukemaan jäsenehdot myös tästä.

Alaikäisen jäsenyys

Hukka Xpressin ikäraja on 15 vuotta.
Kaikilta alaikäisiltä vaadimme huoltajan suostumuksen. Huoltajan tiedot täytetään liittymisen yhteydessä.

Jos nuorella ei ole omia verkkopankkitunnuksia, voitte tehdä nuoren jäsenyyden myös huoltajan tunnuksilla.

Mistä saan jäsenkorttini/milloin pääsen treenaamaan?

Uusi jäsen: Saat liittymisen jälkeen s-postiisi kuitin, jossa on 7 päivää toimiva pääsykoodi ostamaasi keskukseen. Jäsenkorttisi on noudettavissa Liikuntakeskus Hukasta heti liittymisen jälkeen (aukioloaikojen puitteissa). Kortin noudettuasi pääsykoodi poistuu käytöstä, jonka jälkeen käytössäsi on ainoastaan jäsenkortti.

Aiemmin jäsenenä: Jos olet aiemmin ollut Hukka Xpressin jäsen,  toimii vanha jäsenkorttisi heti liittymisen jälkeen. Uuden kortin voit noutaa liittymisen jälkeen Liikuntakeskus Hukan vastaanotosta (Isokatu 99 ,90120).

Muistathan tarkistaa myös roskaposti kansiosi.

Kadonnut jäsenkortti

Kadonneesta jäsenkortista on ilmoitettava meille välittömästi info@nullhukkaxpress.net. Ilman jäsenkorttia et voi käydä treenaamassa.

Hukka Xpressiin kadonneet jäsenkortit toimitetaan Liikuntakeskus Hukan vastaanottoon (Isokatu 99, 90120).

Uudesta jäsenkortista veloitamme 5 euroa. Tarkista tästä vuonna 2023 käynnistyneen kanta-asiakasjärjestelmän vaikutus asiaan.

Mitä jos muutan pois Oulusta kesken jäsenkauden?

Hukka Xpressin jäsenyys voidaan lopettaa ennen määräajan päättymistä, mikäli muutat yli 75 kilometrin päähän keskuksesta. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Voit irtisanoa jäsenyytesi tällä lomakkeella – muista liittää mukaan tarvittavat dokumentit muutostasi. Muuton todisteeksi käy esim. muuttoilmoitus, asunnon vuokrasopimus tai työtodistus.

Voinko ottaa lapseni mukaan Hukka Xpressiin?

Jos lapsesi ovat yli 15-vuotiaita ja heillä on oma jäsenyys, toivotamme heidät tervetulleeksi! Hukka Xpress on tarkoitettu vain yli 15-vuotiaille, ja jäsenyys on henkilökohtainen, joten liikkuminen tuota nuorempien lasten kanssa ei kuntosalilla onnistu.

Mikäli haluat liikkua lasten kanssa, Isokadun Liikuntakeskus Hukassa jäsenyyteen kuuluu ilmainen liikunnallinen lastenhoito; lisäksi 8–15-vuotiaille on oma HukkaJuniori-jäsenyys.

Jäsenyyden tauotus

Hukka Xpress jäsenyyksissä ei lähtökohtaisesti ole taukomahdollisuutta, mutta tauko raskauden, armeijan, vakavan sairauden tai yli 14 vuorokautta kestävän sairausloman vuoksi on kuitenkin mahdollista. Voit pyytää jäsenyyden tauotusta täyttämällä tämän lomakkeen.

Tarkista tästä vuonna 2023 käynnistyneen kanta-asiakasjärjestelmän vaikutus etuusi.

Jäsenyyden irtisanominen

Voit muuttaa, päivittää tai irtisanoa jäsenyytesi tällä lomakkeella. 

Laskun maksamatta jättäminen ei korvaa irtisanomisilmoitusta eikä poista maksuvelvollisuutta. Jäsenyyden lopettamiseen tarvitaan aina kirjallinen irtisanomisilmoitus edellä mainitulla lomakkeella.

Muistathan, että Hukka Xpressin jäsenyydessä on kalenterikuukauden irtisanomisaika. Tässä kuussa irtisanottu jäsenyys päättyy siis seuraavan kuukauden loppuun.

Kysyttävää? Lähetä meille viestiä yhteystiedot-sivulla olevan lomakkeen kautta.

Laskutus ja jäsenmaksut

Liittyminen liikuntaedulla (Smartum, e-Passi yms.)

Voit maksaa liittymisen erikoismaksuvälineillä suoraan verkkokaupassa, jos

  1. Käytössäsi on Smartum Saldo tai ePassi
  2. Ja saldosi riittää kattamaan sekä liittymismaksun että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun / vuosijäsenyyden

Mikäli käytössäsi on muu erikoismaksuväline tai saldosi ei riitä kattamaan ensimmäistä maksua kokonaisuudessaan, maksa liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi verkkokaupassa. Voit siirtää erikoismaksuvälinesaldoa tilillesi heti liittymisen jälkeen ja kattaa sillä tulevia maksujasi. Huomaathan, että liikuntaetujen käsittelyaika on kaksi viikkoa.

Hukka Xpressiin käy maksutavoiksi: Smartum-, Sporttipassi-/ePassi-, Edenred-  sekä Smartum liikunta-/kultturisetelit, Virikesetelit ja Tyky-setelit.

Onnistuneen liittymisen jälkeen voit suorittaa liikuntaedulla maksuja tuleviin jäsenmaksuihisi Liikuntakeskus Hukassa (Isokatu 99, 90120). Voit tehdä maksun myös etänä, lähetä tällöin maksusta kuitti osoitteeseen info@nullhukkaxpress.net.

Voimassaolevan jäsenyyden maksaminen liikuntaedulla

Maksaminen OmaTilin kautta: Smartum ja ePassi käy maksutapana verkkosivuillamme. Voit kirjautua sisään etusivun Omatili painikkeesta https://www.hukkaxpress.net/

Jos sinulle ei ole vielä käyttäjätunnusta, paina unohtunut salasana.

Kirjautumisen jälkeen sivun oikeassa reunassa löydät Käyttäjätiedot kohdan alapuolelta tekstin:  lataa saldoa ja voit ladata haluamasi summan tilillesi. Suosittelemme lataamaan kerralla useamman kuukauden jäsenmaksun.

Maksaminen etänä: Osoita maksusi Liikuntakeskus Hukalle, niin kohdistamme ne Xpress jäsenmaksuihisi. Lähetä meille maksustasi kuitti/kuvakaappaus osoitteeseen info@nullhukkaxpress.net. Huomioithan että käsittelyaikamme on 14 päivää. Suosittelemme välttämään kuukausittaista maksua ja suosittelemme useamman kuukauden maksamista kerralla.

Maksaminen paikan päällä: Voit suorittaa liikuntaedulla maksuja tuleviin jäsenmaksuihisi myös Liikuntakeskus Hukan vastaanotossa (Isokatu 99, 90120) (Huomioi 14 päivän käsittelyaika).

Huomioi,  liikuntaedulla ei voida maksaa jo avoinna olevia jäsenmaksuja, vaan ne kohdistetaan tuleviin maksuihin.

Laskutus

E-lasku & kuukausiveloitus

Suosittelemme e-laskun aktivoimista heti liittymisen jälkeen, näin vältyt 5 euron laskutuslisältä.
Jotta voisit vastaanottaa jäsenmaksusi e-laskuna, tulee sinun hyväksyä Hukka Oy e-laskuttajaksi pankkitilillesi.
Valitse verkkopankissa e-lasku ja etsi laskuttajaksi Hukka Oy tai Liikuntakeskus Hukka.
Jäsenkorttisi numero toimii tunnisteena 

Laskutustavan muutos

Halutessasi voit vaihtaa laskutuksesi vuosimaksuun tai kuukausilaskuun. Ota yhteyttä info@nullhukkaxpress.net

Perintä

Hukka OY:n perinnästä vastaa Cash-In Consulting. Perintälaskuissa otathan yhteyttä: https://www.cash-in.com/fi/yhteystiedot/yhteystiedot-tietoa/

Huomioithan, että laskun maksamattajättäminen ei korvaa irtisanomisilmoitusta eikä poista maksuvelvollisuutta.

Palvelut

Tarjoatteko kanta-asiakasetuja?

Kiitokseksi sitoutuneisuudestanne olemme käynnistäneet toukokuussa 2023 uuden Hukka Xpress -jäsenten kanta-asiakkuusjärjestelmän.  Saat ensimmäiset kanta-asiakasetusi jäsenyytesi kestettyä yhtäjaksoisesti vuoden. Viisi vuotta kestäneen jäsenyyden myötä saat vielä lisää kanta-asiakasetuja.  Lue lisää.

Hukka Xpress -jäsenenä saat lisäksi rahanarvoisia etuja lukuisilta eri yhteistyökumppaneiltamme.

Voinko käyttää kaikkia Hukka Xpress keskuksia?

Halutessasi voit  hankkia pääsyn valitsemasi kotisalin lisäksi myös muihin Xpress-keskuksiin vain 9 €/kk lisämaksulla! Voit päivittää jäsenyytesi tällä lomakkeella.

Tarkista tästä vuonna 2023 käynnistyneen kanta-asiakasjärjestelmän vaikutus etuusi.

Mikäli olet liittynyt ennen 1.6.2021 on sinulla käyttöoikeus sekä Rotuaarin että Alppilan Hukka Xpressiin.

Kuinka voin vaihtaa kotisalini?

Voit vaihtaa kotisalisi tällä lomakkeella. Kotisalin vaihdosta perimme 9 euron palvelumaksun. Saat kuittauksen sähköpostiisi, kun kotisalin vaihto on tehty.

Tarkista tästä kanta-asiakasjärjestelmän vaikutus etuusi.

Voinko käyttää Liikuntakeskus Hukan palveluita Xpress jäsenenä?

Näyttämällä aktiivista Hukka Xpress jäsenkorttia Liikuntakeskus Hukan vastaanotossa, saat käyttöoikeuden Liikuntakeskus Hukan palveluihin yhdeksi päiväksi 10 eurolla (norm. 20€)

Joitakin jäsenetuja, esimerkiksi Pikku-Hukan käyttöä, nettiajanvarauksia, luennoille ja tapahtumiin pääsyä on rajoitettu.

Sinulla on myös mahdollisuus päivittää Hukka Xpress -jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan muita edullisemmin – lue lisää täältä!

Jäsenkortin vuokraus/siirto/lainaaminen

Hukka Xpress jäsenyys ja jäsenkortti ovat henkilökohtaiset, eikä sitä voi vuokrata, lainata tai käyttää muut kuin sopimuksen allekirjoittanut henkilö. Mahdollisista väärinkäytöksistä seuraa rikemaksu 250 euroa sekä mahdollinen jäsenyyden käyttökielto tai jäsenyyden välitön purku.

Voinko valmentaa Hukka Xpressissä?

Hukka Xpressin valmennuspalvelut on varattu Hukka Xpressin personal trainereille, eikä valmennusliiketoiminta kuntosalilla ole sallittu muille.

Kaikki Hukka Xpressin valmentajat toimivat toiminimellä ja hinnoittelevat itse palvelunsa. Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta Hukka Xpressissä voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@nullhukkaxpress.net lisätietoja varten.

Muut

Milloin on paras aika treenata, jos haluaa treenata rauhassa?

Hukka Xpress -kuntosalien rauhallisimmat treeniajat ovat kokemuksemme mukaan päiväaikaan klo 5–16 ja yöaikaan klo 24–5. Viikonpäivistä torstaisin ja perjantaisin salilla on rauhallisempaaVilkkaimmin ovi  käy maanantaista keskiviikkoon klo 17–20.

Turvallisuus

Turvallisuus Hukka Xpresseissä on meille tärkeää.

Löydät kaikista keskuksistamme alkusammutusvälineistön sekä vartijan kutsupainikkeet.

Vartiointiliike PoKo tekee valvontakierroksia sekä tarkistaa jäsenkortteja. Todistathan henkilöllisyytesi sitä kysyttäessä.

 

Tavaroiden säilytys

Hukka Xpresseistä löydät pukuhuoneista lukittavat kaapit, johon tarvitset oman riippulukon.  Riippulukon sangan paksuuden tulee olla 6-8 mm. Lukon sanka ei saa olla ohuempi kuin 6 mm, koska muuten lukko ei toimi asianmukaisesti.

Tyhjennäthän kaappisi treenin jälkeen seuraavaa käyttäjää varten.
Pidemmän aikaa lukossa olleet kaapit tyhjennämme ajoittain ja toimitamme löytötavaratoimistoon https://www.pplp.fi/

Hukka Xpress ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta.

Mikäli lukkosi jumiutuu, voit hälyttää paikalle PoKo-vartijan (08 3112311). Lukon murtamisesta laskutetaan 90€

Löytötavarat

Hukka Xpress keskuksissa on löytötavaralaatikot aulatiloissa. Löytötavarat toimitamme kuukausittain Pohjois-Pohjanmaan löytötavarapalveluihin https://www.pplp.fi/