Personal Training

On monia hyviä syitä aloittaa treenaaminen personal trainerin kanssa. Jos olet aloitelija, PT:n avulla opit käyttämään laitteita turvallisesti ja suorittamaan tekniikat oikeaoppisesti. PT voi myös auttaa sinua toteuttamaan elintapamuutoksen, kasvattamaan lihasta tai voimaa sekä parantamaan fysiikkaasi lajissasi.

Tutustu keskuksissamme valmentaviin personal trainereihin alta ja varaa maksuton valmennuskonsultaatio, mikäli tarvitset apua tavotteittesi saavuttamisessa!

Heidi Tiilikainen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Heidi Tiilikainen

Hyvinvointia ja toiminnallisuutta, tekniikkaa ja turvallisuutta – näistä on oma valmennusfilosofiani koottu. Valmentajana olen helposti lähestyttävä. Innostun uusista ja haasteellisista asioista ja tätä innostusta ja tahdonvoimaa haluan tartuttaa myös valmennettavilleni. Onko tavoitteenasi suorituskyvyn parantaminen, terveyden edistäminen,ensimmäinen leuanveto tai haluaisitko oppia treenaamaan vapailla painoilla? Jos vastasit kyllä, olen valmentaja sinua varten.

Oma treenitaustani löytyy toiminnallisen treenin puolelta. Minulle on tuttua niin kehonpainolla, toiminallisilla pienvälineillä kuin levytangollakin tehtävät liikkeet. Valmennuksessani tulet varmasti saamaan oppia myös tämän tyyppisestä treenaamisesta. Haluan kehittää ammattitaitoani kokoajan. Olen kiinnostunut erityisesti voimavalmentamisesta, kehon kokonaisvaltaisesta toiminnallisuudesta sekä kuntouttavasta valmennustyöstä. Oletpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi treenaaja, olen apunasi löytämässä juuri sinulle sopivan treenitavan. Liikkumisen ei tarvitse rajoittua kuntosaliympäristöön, vaan valmennuksessani voimme käydä vaikka poluilla juoksemassa tai tutustua yhdessä johonkin uuteen lajiin. Sinä ja tavoitteesi määrittelee polun, jota pitkin yhdessä kuljemme.

Vapaa-ajallani tykkään treenaamisen lisäksi ulkoiluttaa koiraani, touhuta taaperoikäisen pikku-poikani kanssa sekä liikkua luonnossa. Kiireisen arjen, treenin ja ennen kaikkea ravinnon ja levon yhteensovittaminen on minulle tuttua.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä tavoitteesi!

Heidi Tiilikainen
ptheiditiilikainen@nullgmail.com
p. 040 839 42 98
pt_heiditiilikainen
Personal Trainer Heidi Tiilikainen

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You

Anita Karjalainen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Anita Karjalainen

Olen nuori liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä Oulusta. Olen toiminut alalla vuodesta 2014 saakka ja oman yritykseni perustin vuonna 2016. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), personal trainer ja tavoitevalmentaja. Lisäksi olen käynyt useita muita liikunta-alan koulutuksia syventyen mm. harjoittelun ohjelmointiin ja kuntosalivalmennukseen. Olen ainainen opiskelija ja tällä hetkellä opiskelen Liikunnan ja urheiluvalmennuksen asiantuntijaksi (YAMK) Lapin ammattikorkeakoulussa. Toimin tällä hetkellä personal trainerina, lasten valmentajana salibandyn ja koulujen hyvinvointivalmennuksen parissa, sekä olen aktiivisesti mukana salibandyn seuratoiminnassa.

Valmennukseni keskeisiä arvoja ovat inhimillisyys, kokonaisvaltaisuus ja joustavuus. Valmennuksessa opetan sinulle inhimillistä suhtautumista itseen, omaan elämään ja hyvinvointitekoihin, olit sitten aloittelija tai jo kokenut liikkuja. Kanssani matkalla et joudu punnitsemaan parsakaalia, vaan me etenemme juuri sinulle ja sinun elämääsi sopivalla tavalla. Valmennuksessani olet aktiivinen toimija, ja saat itse avullani määritellä tavoitteesi ja askeleet kohti niitä. Sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija ja minä olen vierelläsi auttamassa sinua kohti tavoitteitasi.

Erityisosaamiseeni kuuluu voimaharjoittelu ja monipuolinen, suorituskykyä kehittävä harjoittelu. Omaan pitkän kokemuksen saliharjoittelusta ja eri liikuntalajeista, joten kanssani opit turvalliset tekniikat kuntosalilla, tai löydät jonkin muun sinulle sopivan tavan harrastaa liikuntaa.

Anita Karjalainen
anita@nullcoachingia.fi
p. 040 702 18 74
ptanitak
Personal Trainer Anita Karjalainen

Koulutus:

 • Liikunnanohjaaja YAMK  (Lapin AMK, käynnissä)
 • Liikunnanohjaaja AMK (Lapin AMK 2019)
 • Tavoitevalmentaja (2019)
 • Personal trainer, kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2017)
 • Lisäksi muita liikunta- ja hyvinvointialan koulutuspäiviä, kursseja ja seminaareja.

Essi Lappi

Personal Trainer

Rotuaari

Lue lisää

Essi Lappi

Valitset minut valmentajaksi, jos haluat aitoa läsnäoloa, motivoivaa valmentamista ja mukavaa treeniseuraa!  Voin auttaa sinua, kun haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun, olla mukana kehittämässä tuloksiasi, tai tukena elämäntaparemontissasi. Olen oululainen liikunta-alan ammattilainen ja opiskelen tällä hetkellä toimintaterapeutiksi. Opintojen myötä olen oppinut paljon uutta ihmisen toimintakyvystä ja arjen haasteita sekä toimivuudesta.

Oma lajitaustani on kirjava ja olen harrastanut jo pienestä pitäen liikuntaa. Harrastuksiani ovat olleet uinti, pesäpallo, potkunyrkkeily ja salibandy. Tällä hetkellä omat kuntosalitreenit kuluu voimaharjoittelun parissa ja samalla havittelen isompaa lihasmassaa. Elämässä täytyy kuitenkin olla paljon muutakin kuin salitreenaus. Salin lisäksi käyn koirani kanssa kävelylenkeillä, talvisin lumilautailen ja hiihdän ja kesäisin skeittaan. Liikuntaharrastusten lisäksi olen intohimoinen neuloja ja tykkään piirtää ja maalata.

Vaikka oma tekemiseni salilla on tällä hetkellä voimaharjoittelua, minulle voi tulla valmennukseen kaiken tyyppiset treenaajat. En halua profiloitua vain tietyn lajin valmentajaksi, vaan haluan, että olet motivoitunut omiin tavoitteisiisi. Minun avullani pääset lähemmäksi omia tavoitteitasi ja muokkaat, tarvittaessa, vartaloasi juuri semmoiseksi, kuin sinä itse haluat.  Omien treenitavoitteiden myötä, tiedän miltä tuntuu treenata tavoitteellisesti.  En vaadi sinua punnitsemaan jokaista riisinjyvää, minkä syöt, ja tahdon, että tekeminen on hauskaa ja mielenkiintoista!

Kaikki on kuitenki kiinni sinusta, mutta lähden tueksi ja avuksi mielelläni matkallesi! Kaikki vaikuttaa kaikkeen, onhan ihminen kokonaisuus!

Ota yhteyttä: essi.lappi@nullgmail.com
Katso hinnasto ja palvelut täältä!

Koulutus:

 • Toimintaterapeutti AMK (kesken)
 • Liikuntaneuvoja
 • Personal Trainer FISAF
 • Psyykkinen valmenta Trainer4You
 • Uimaopettaja SUH
 • Liikunta-alan erilaisia kursseja

 

 

Oona Laukkanen

Valmentaja

Heinäpää

Lue lisää

Oona Laukkanen

Uutta ja energistä tekemistä treeneihin, sen lupauksen annan jokaiselle asiakkaalle. Hyvin ohjelmoidusta treenistä saa niin paljon hyvää energiaa ja virtaa, joten jos siihen haluat panostaa, minä olen aina jeesimässä!

Oma taustani valmentajana ja näkökulmat siihen tulee hyvin vahvasti omasta intohimosta: Crossfitista ja toiminnallisesta-, ja voimaharjoittelusta. Myös painonnoston koen erikoisosaamiseksi! Näiden lisäksi omana vahvuutena valmentajana pidän ihmislähtöisyyttä, empaattisuutta ja jatkuvaa uskoa ihmiseen.

Meidän yrityksen valmennettavat saavat halutessaan nauttia kahden valmentajan ammattitaidosta ja tämän ansiosta ollaan saavutettu uskomattoman hienoja tarinoita jo olemassa olevien valmennettavien kanssa. Meidän tiimi on BEST!

Olet sitten aloittelemassa aktiivisempaa elämää tai jo kokenut tavoitteellinen treenaaja, pystyn tuomaan sun treeneihin just sen sopivan haasteen, joka vie sua ja sun kokonaisvaltaista hyvinvointia eteenpäin!

Vapaa- aikani kuluu edelleen tavoitteellisen kilpaurheilun parissa, Crossfit lajina on vienyt mennessään. Aiemmin olen uinut kilpaa aina juniorimaajoukkueissa asti. Treeniltä, kisoilta ja valmennuksesta jäävä aika kuluu sitten miehen ja koirien kanssa elämästä nauttien.

Pienellä kynnyksellä saa ottaa yhteyttä, nähdään Heinäpäässä!

Oona Laukkanen
oona@nextcoaching.fi
p. 040 058 9806
nextcoaching.fi
thenextcoaching

 • Merkonomi
 • Uimaohjaaja
 • The Next Coaching Power & Performance Coach
 • Personal trainer (Spartan, kesken)
 • Useita lyhyempiä workshoppeja ja koulutuksia esim: painonnostosta, toiminnallisesta- ja kehonpainotreenistä

Samuli Koivuniemi

Personal Trainer

Heinäpää

Lue lisää

Samuli Koivuniemi

Ihmiskehon kivuttomuus ja toiminnallisuus antaa edellytykset suorituskyvyn kehittämiselle. Suorituskykyä voi kehittää ihan arjessa jaksamista varten tai jotain tiettyä urheilulajia silmälläpitäen. Mitä enemmän meillä on vuodessa kivuttomia päiviä, sitä enemmän meillä on myös kehittäviä treenipäiviä kalenterissa.

Valmennusuraa on jo sen verran takana, että vannon aika vahvasti nykyään kokonaiskuormituksen hallintaan ja siihen että kannattaa oikeasti miettiä, mihin ja miten sen elämässä treenille jäävän ajan optimaalisesti käyttää. Vahvuuteni valmentajana on ehdottomasti tämän puolen huomioiminen – ihmisen kuunteleminen ja tilanteeseen mukautuminen.

Valmennusta on toteutettu aivan vasta aloittavasta liikkujasta maailman kovimmissa urheilusarjoissa kilpailevien urheilijoiden kanssa. Seuratasolla fysiikavalmennuksessa olen ollut osana tai kokonaan vastuussa jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssä ja jääpallossa. On ollut NHL- ja KHL- pelaajia, Veikkausliiga jalkapalloilijoita, pienempien formulasarjojen kuljettajaa, tennispelaajia, golf- ammattilaisia ja harrastajia. Lajikirjo on laaja, mutta niin on myös intohimo ihmisten (myös meidän ilman lajia liikkujienkin) suorituskyvyn kehittämiseen!

Nyt meillä on yrityksen valmennuspalveluissa vielä sellainen extraherkku, että jokainen valmennettava saa halutessaan kahden ammattilaisen osaamisen käyttöön, tämän kanssa on saavutettu entistä kovempaa kehitystä ja näytetty kaikille, kuinka siinä yhteistyössä todella on voimaa!

Ja mitä muuta Samuli tekee kuin valmennustöitä? No se roikkuu tuon paremman puoliskon perässä tuolla Crossfit- salilla ja muuten elää peruskiireistä arkea, yrittäen aina löytää aikaa ja tilaa elämän tärkeimmille.

Uskalla siis tulla pyytämään tai kysymään avuksi, ihan just sellaisena kuin olet. Ihmisen kohtaan aina ihmisenä ja haluan olla aina auttamassa, oli tavoite tai tausta mikä tahansa!

Samuli Koivuniemi
samuli@nullnextcoaching.fi
p. 045 674 7628
nextcoaching.fi
thenextcoaching

Koulutus:

 • Merkonomi
 • Personal trainer (Trainer 4you)
 • Ravintovalmentaja (Trainer 4you)
 • Next Coaching Power & Performance Coach
 • Paljon tiiviskursseja tai -koulutuksia esim: painonnosto, kehonpainoharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu

Pienryhmävalmennukset

Tiedotamme Hukka Xpressin alkavista pienryhmävalmennuksista tässä.

 

Pienryhmävalmennus yrityksille

Etsitkö uutta buustia henkilöstön hyvinvointiin? Haluatko ratkaisun, joka parantaa työkykyä, vireystasoa, hyvinvointia ja yhteishenkeä? Ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja? Jos vastasit kyllä, voit lopettaa etsinnän tähän.

YRITYS-valmennuskokonaisuus on kerran viikossa pidettävä, juuri sinun ryhmällesi suunniteltu pienryhmävalmennus, joka sisältää ohjatun treenin lisäksi Hukka Xpress -kuntosalin jäsenyyden osallistujille valmennuskokonaisuuden keston ajan.

Kenelle?

YRITYS-valmennuskokonaisuus sopii kaikille liikkujille, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta, sillä sisältö räätälöidään juuri teidän tiimillenne soveltuvaksi. Ryhmäsi voi koostua työkavereista, johtoportaasta, liikuntaa elämäänsä tarvitsevista työntekijöistäsi tai vaikkapa tärkeimmistä yhteistyökumppaneistasi – valinta on sinun.

Sisältö

kerran viikossa yhteistreenit valmentajan vetämänä antavat energiaa työpäivään. Valmennuksessa otetaan huomioon eri lähtötasot, jokainen voi osallistua oman kuntonsa mukaisesti ja liikkeistä annetaan vaihtoehtoisia tapoja suoritukseen.
Treenit sisältävät alkuun lämmittely liikkeet joiden jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen ja lopuksi vielä tehdään palauttavat lyhyet venyttelyt.
Treenit voivat olla sisällöltään esimerkiksi toiminnallista harjoittelua, kuntopiiriä laiteilla, vapaapainoharjoittelua ym. nämä aina räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ja voivat vaihdella myös eri treenikerroilla. 

Hinnat alkaen 79 € / kk / hlö (alv 0%), sisältäen jäsenyyden Hukka Xpressiin valmennuksen ajan tai 95 € / krt (alv 0%).
Ryhmäkoko 5-10 henkilöä.

Ota yhteyttä niin sovitaan teidän työporukallenne Demo-treeni, jonka tarjoamme veloituksetta;  mari.kukkonen@nullhukka.net / 08 41522026

”Yhteiset aamutreenit ovat olleet erinomainen startti työpäivään! Valmennuksessa on otettu huomioon, että työyhteisössämme on eri kuntotasoisia liikkujia. Treenit ovat monipuolisia ja kehittäviä. Yhdessä treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti työyhteisöön.”
– Aleksanteri Pyrrö, Netplaza

”Työnantajani hankki apteekkimme työntekijöille Hukka Xpress jäsenyyden ja se oli alkusysäys minun kuntosaliharrastukselleni. Työnantajalta saama tuki liikuntaharrastukselle motivoi liikkumaan säännöllisesti. Liikkumisesta tulee tavoitteellisempaa ja se haastaa pitämään kunnosta kokonaisvaltaisemmin huolta.”
– Jaana, Rotuarin apteekki

Valmentaminen

Kuntosaleillamme saa valmentaa vain valmennusjäsenyydellä, eikä valmennusliiketoiminta ole muille sallittua.

Jos olet koulutettu personal trainer, joka etsii itselleen laadukasta, monipuolisesti varusteltua kuntosalia 24h aukioloajoilla yritystoiminnan pyörittämistä varten? Entä kiinnostaako suora näkyvyys tuhansille, treenaaville asiakkaille? Hukka Xpress valmennusjäsenyys on ratkaisusi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: mari.kukkonen@nullhukka.net