Personal Training

On monia hyviä syitä aloittaa treenaaminen personal trainerin kanssa. Jos olet aloitelija, PT:n avulla opit käyttämään laitteita turvallisesti ja suorittamaan tekniikat oikeaoppisesti. PT voi myös auttaa sinua toteuttamaan elintapamuutoksen, kasvattamaan lihasta tai voimaa sekä parantamaan fysiikkaasi lajissasi. Voit hyödyntää PT-palveluitamme, vaikka et olisi Hukka Xpressin jäsen. Pääset treenaamaan Hukka Xpressiin yhdessä valmentajan kanssa ilman lisäkustannusta.

Tutustu keskuksissamme valmentaviin personal trainereihin alta ja varaa maksuton valmennuskonsultaatio, mikäli tarvitset apua tavotteittesi saavuttamisessa. Hukka Xpressin valmentajat toimivat toiminimellä ja hinnoittelevat itse palvelunsa. Valmennuspalveluiden hinnastot näet jokaisen valmentajan omilta verkkosivuilta.

Heidi Tiilikainen

Personal Trainer

Alppila Heinäpää

Lue lisää

Heidi Tiilikainen

Hyvinvointia ja toiminnallisuutta, tekniikkaa ja turvallisuutta, näistä on oma valmennusfilosofiani koottu. Valmentajana minulle on tärkeää, että keho toimii kokonaisvaltaisesti hyvin. Olen toiminnallisen harjoittelun ja voimavalmentamisen ammattilainen. Minun valmennuksissani ei siirrytä vain laitteista toiseen vaan kehoa liikutellaan niin omalla painollaan kuin toiminnallisilla pienvälineillä ja vapailla painoilla.

Olisinko minä sopiva valmentaja sinulle? Valmentajana tärkein vaatimukseni asiakkaalta on sitoutuminen. Oli tavoitteesi liikunnan suhteen mikä tahansa, minä en voi tehdä työtä puolestasi. Minä autan sinua valmennuksessa parhaan ammattitaitoni mukaan, mutta lopulta se on sinusta kiinni kuinka tavoitteesi toteutuvat.

Nykyään yhä useampi kamppailee erilaisten vammojen ja liikuntarajoitteiden kanssa. Otan aina asiakkaan rajoitteet huomioon ja mahdollisuuksien mukaan myös pyrimme pääsemään kivuista kokonaan eroon. Kaipaatko sinnikkoa kulkemaan vierelläsi kohti tavoitteitasi? Tykkään valmentajana haastaa asiakkaita ylittämään itsensä. Toisille tämä voi tarkoittaa ensimmäistä kyykkyyn pääsyä kehonpainolla, toisille ennätyspainoja maastavedosta. Minun valmennukseen ovat kaikki tervetulleita. Sitten et muuta tarvitsekaan, kuin että tulet omana itsenäsi, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä tavoitteesi!

Heidi Tiilikainen
ptheiditiilikainen@nullgmail.com
p. 040 839 42 98
ht-training.webnode.fi
pt_heiditiilikainen
Personal Trainer Heidi Tiilikainen

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Voimavalmentaja, Trainer4You
 • Lisäksi useita ammattitaitoa tukevia lyhyempiä koulutuksia.

Kristiina Kylmäoja

Personal Trainer

Alppila Heinäpää Rotuaari

Lue lisää

Kristiina Kylmäoja

Haluaisitko jaksaa työpäiväsi jälkeen jatkaa päivää energisenä, sohvalla makoilun sijaan? Tuntuuko, ettet ole löytänyt mieluista liikuntamuotoa? Kiristääkö lihakset ja haluaisit säilyttää sekä parantaa toimintakykyä arjessasi? Tuntuuko, että salilla painot junnaavat vuodesta toiseen samana ja haluat uutta haastetta? Autan ja tuen sinua valmentajana mm. näissä ongelmissa. Kanssani treenaaminen on liikkumisen iloa ja itsensä ylittämistä.

Kaiken perusta valmennuksissani on kokonaisvaltaisen terveyden edistäminen. Tämä tarkoittaa, että valmennuksessa otetaan huomioon niin psyykkinen kuin myös fyysinen hyvinvointi. Arjen kuormitus, uusien rutiinien ja niiden tarkoituksen ymmärtäminen sekä elämäntilanteen huomioon ottaminen ovat esimerkkejä kuinka valmennuksesta saadaan yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Oli tavoitteenasi sitten sopivan liikuntamuodon sekä liikunnan ilon löytäminen, lihasmassan kasvatus ja kiinteytyminen, pysyvä elämäntapamuutos tai jokin muu, olen mielelläni apunasi. Elämäntapamuutos lähtee sisältä päin uusista oivalluksista pelkkien liikuntaohjeiden sijaan.

Tarjoan mm. tukea, tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kannustavia treenejä ja tekniikkaopastusta turvalliseen treenaamiseen. Valmentajana olen lämminhenkinen, mutta silti jämpti ja eteenpäin puskeva niin, että löydät itsestäsi uusia vahvuuksia. Kohderyhmääni ovat terveysliikkujat ja elämäntapamuuttujat, mutta kaikenlaiset treenaajat ovat tervetulleita valmennukseeni!

Olen aloittanut tanssiharrastuksen pikkutyttönä. Harrastin sitä 15 vuotta. Tämän ohella ja sen jälkeen olen treenannut salilla aktiivisesti. Lisäksi tykkään juosta, hiihtää ja käydä kävelylenkeillä metsässä, liikkua hyvän olon mukaan. Tällä hetkellä pääpaino treenaamisessa minulla on tavoitteellisessa kilpaurheilijan treenaamisessa kuntosalilla. Yksilövalmennuksen ohella ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Minulle on tärkeää kehittää itseäni ja ammattitaitoani. Siispä pidän tärkeänä opiskelua, jotta jakamani tieto on ajantasaista ja tutkittua.

Ota ensimmäinen askel kohti kokonaisvaltaista hyvinvointiasi!

Kristiina Kylmäoja
ptkristiinakylmaoja@nullgmail.com
p. 044 998 5906

kristiinakylmaoja
Pt Kristiina Kylmäoja
Lisätietoa valmennuksista löydät nettisivuiltani!

Koulutus:

 • Personal Trainer (Trainer4you)
 • Terveystieteen perusopinnot (Oulun avoin yliopisto)
 • Kansanterveystieteen perusopinnot (Tampereen avoin yliopisto)
 • Ravitsemustieteen perusopinnot (Tampereen avoin yliopisto) (jatkuu edelleen)

Mikko Gröhn

Personal Trainer, fysioterapeutti

Alppila Heinäpää Rotuaari

Lue lisää

Mikko Gröhn

Oletko kiinnostunut personal training -palveluista? Haluatko tukea harjoitteluusi tai tekniikoiden harjoittamiseen ja parantamiseen? Valmentajan kanssa treenaaminen on sekä fiksua, tehokasta että turvallista.

Fysioterapeutin koulutus ja työkokemus antavat kattavat tiedot ja taidot kuntouttavaan harjoitteluun sekä urheilijan harjoitteluun. Ennen Personal Traineriksi kouluttautumista olen käynyt pienempiä koulutuksia kuntoutukseen ja fysioterapiaan liittyen. Kehitän kokoajan omaa oppimistani hakemalla uutta tietoa – tällä alalla ei koskaan ole valmis, vaan jatkuva oppiminen ja oman tiedon ja taidon kehittäminen on
välttämättömyys.

Valmennuksen suhteen pyrin laadukkaaseen valmennukseen oikeilla liikkeillä sekä liiketekniikoilla. Ihmisen toiminta, toiminnallinen suorityskyky, liikkuvuus, hyvinvointi ja eri harjoittelun osa-alueiden yhteensovittaminen on tärkeää oikeanlaisessa harjoittelussa. Monipuolinen tietämys eri osa-alueista mahdollistaa sinulle työkalut toteuttaa monipuolisen harjoittelukokonaisuuden ja tavoitteita tukevan valmennuksen.

”Liike on lääke”, ja varsinkin oikeanlainen liike.

Mikko Gröhn
mikko.fysiovalmennus@nullgmail.com
p. 040-8604656
fysio-valmennus.fi
fysiovalmennus.mikko

Koulutus

 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Fysioterapeutti (AMK)
 • Koulutettu hieroja
 • TRX-Suspension Trainer
 • Te3- Mobility Trainer
 • Lisäksi valmennukseen liittyen pienempiä koulutuksia, jotka tukevat myös fysioterapiaa.
 • Verkkokoulutuksia valmennustyöhön.

Noora Hakanen

Personal Trainer

Alppila Rotuaari

Lue lisää

Noora Hakanen

Tasa-arvoisuutta, pitkäjänteisyyttä, empatiaa, hyvinvointia – muutama asia, jotka korostuvat valmennusfilosofiassani. Valmentajana haluan haastaa valmennettavaani, enkä antaa aina suoria vastauksia. Näin valmennettava saa valmennuksesta muutakin irti kuin pelkästään kirjalliset ohjeet.

Oma urheiluhistoriani on laaja, mutta pisimpään elämässä kulki mukana lentopallo. Pelasin lentopalloa reilu 14 vuotta, kunnes loukkaantumiset pakottivat minut lopettamaan. Salilla treenaaminen tuli ensiksi lentopallon rinnalle, mutta loukkaantumisten jälkeen treenaaminen on ollut tavoitteellista. Tykkään itse treenata monipuolisesti, välillä on kiva tehdä perus punttitreeniä, mutta välillä on kiva haastaa itseään toiminnallisemman treenin parissa. Arvostan sitä, että keho on terve, jaksava sekä hyvinvoiva. Loukkaantumiset ovat opettaneet minulle sen, ettei omaa kehoa kannata pitää itsestään selvyytenä. Meille kun ei ole luotu kuin yksi keho. Minulle on myös tärkeää se, että hyvinvointi menee oikeasti ulkonäön edelle ja asioita mietittäisiin pidemmälle aikavälille.

Mielestäni hyvinvointialalla ei voi koskaan olla valmis. Jatkuvasti tulee erilaisia tutkimuksia sekä koulutuksia. Tämän vuoksi valmentajana minulle on tärkeä pitää tietotaitoni ajan tasalla. Näin pystyn takaamaan valmennettavilleni laadukkaan valmennuksen. Opiskelen parhaillaan myös fysioterapeutiksi sekä psyykkiseksi valmentajaksi. Mielestäni esimerkiksi elämäntapamuutoksessa on tärkeä myös huomioida ihmisen mentaalipuoli. Paljon asioita riippuu siitä, mitä pään sisällä pyörii. Yksi isoimpia vahvuuksia valmentajana onkin se, että osaan huomioida ihmisen kokonaisuutena. Niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Valmentajana en tule antamaan sinulle ohjeita 30 päivän pikadieetteihin, vaan opetan sinulle pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Mielestäni elämäntapamuutos ei ole 100 metrin pikamatka, vaan enemmänkin maratoni. Matka, johon mahtuu niin onnistumisen kuin epäonnistumisen tunteita. Koen oman ammattitaitoni olevan laaja monipuolisen urheilutaustani, pitkän treenitaustan sekä jatkuvan tietotaidon ylläpidon vuoksi.

Valmennustyöt ja opiskelu ei ole ainoat asiat elämässäni. Elämääni kuuluu vuosittaiset patikointireissut Lappiin, maalaamista, valokuvaamista, sisällöntuotantoa. Välillä arki onkin kiireistä, mutta onneksi on oppinut sovittamaan arjen, treenin, säännölliset ruokailut sekä levon yhteen, ja vielä jää tuntejakin yli vuorokaudesta.

Noora Hakanen
ptnooraemilia@nulloutlook.com
p. 040 1660 573
www.noemwellness.com
noemwellness

Koulutukset:

 • Personal trainer (2022, Intensive PT)
 • Psyykkinen valmentaja (2023, Peltonen Performance)
 • Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija (2024, Trainer4you)
 • Painonhallinnan asiantuntija (2024, Trainer4you)
 • Ravitsemustieteiden ja liikuntatieteiden perusopintoihin kuuluvia kursseja (Avoin yliopisto, 2022-2023)
 • Terveystieteiden perusopintoihin kuuluvia kursseja (Avoin yliopisto, 2023)
 • Ravintovalmennukseen, psyykkiseen valmentamiseen ja voimaharjoitteluun liittyviä kursseja (Avoin AMK, 2022-2024)
 • Fysioterapeutti (AMK, jatkuu edelleen)

Pienryhmävalmennukset

Tiedotamme Hukka Xpressin alkavista pienryhmävalmennuksista tässä.

Valmentaminen

Kuntosaleillamme saa valmentaa vain valmennusjäsenyydellä, eikä valmennusliiketoiminta ole muille sallittua.

Oletko koulutettu personal trainer, joka etsii itselleen laadukasta, monipuolisesti varusteltua kuntosalia 24h aukioloajoilla yritystoiminnan pyörittämistä varten? Entä kiinnostaako suora näkyvyys tuhansille, treenaaville asiakkaille? Hukka Xpress valmennusjäsenyys on ratkaisusi!

Kaikki valmentajamme toimivat toiminimellä, joten voit hinnoitella palvelusi itse. Lähetä hakemus alta tai sähköpostilla: info@nullhukkaxpress.net