Personal Training

On monia hyviä syitä aloittaa treenaaminen personal trainerin kanssa. Jos olet aloitelija, PT:n avulla opit käyttämään laitteita turvallisesti ja suorittamaan tekniikat oikeaoppisesti. PT voi myös auttaa sinua toteuttamaan elintapamuutoksen, kasvattamaan lihasta tai voimaa sekä parantamaan fysiikkaasi lajissasi. Voit hyödyntää PT-palveluitamme, vaikka et olisi Hukka Xpressin jäsen. Pääset treenaamaan Hukka Xpressiin yhdessä valmentajan kanssa ilman lisäkustannusta!

Tutustu keskuksissamme valmentaviin personal trainereihin alta ja varaa maksuton valmennuskonsultaatio, mikäli tarvitset apua tavotteittesi saavuttamisessa!

Heidi Tiilikainen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Heidi Tiilikainen

Hyvinvointia ja toiminnallisuutta, tekniikkaa ja turvallisuutta – näistä on oma valmennusfilosofiani koottu. Valmentajana olen helposti lähestyttävä. Innostun uusista ja haasteellisista asioista ja tätä innostusta ja tahdonvoimaa haluan tartuttaa myös valmennettavilleni. Onko tavoitteenasi suorituskyvyn parantaminen, terveyden edistäminen,ensimmäinen leuanveto tai haluaisitko oppia treenaamaan vapailla painoilla? Jos vastasit kyllä, olen valmentaja sinua varten.

Oma treenitaustani löytyy toiminnallisen treenin puolelta. Minulle on tuttua niin kehonpainolla, toiminallisilla pienvälineillä kuin levytangollakin tehtävät liikkeet. Valmennuksessani tulet varmasti saamaan oppia myös tämän tyyppisestä treenaamisesta. Haluan kehittää ammattitaitoani kokoajan. Olen kiinnostunut erityisesti voimavalmentamisesta, kehon kokonaisvaltaisesta toiminnallisuudesta sekä kuntouttavasta valmennustyöstä. Oletpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi treenaaja, olen apunasi löytämässä juuri sinulle sopivan treenitavan. Liikkumisen ei tarvitse rajoittua kuntosaliympäristöön, vaan valmennuksessani voimme käydä vaikka poluilla juoksemassa tai tutustua yhdessä johonkin uuteen lajiin. Sinä ja tavoitteesi määrittelee polun, jota pitkin yhdessä kuljemme.

Vapaa-ajallani tykkään treenaamisen lisäksi ulkoiluttaa koiraani, touhuta taaperoikäisen pikku-poikani kanssa sekä liikkua luonnossa. Kiireisen arjen, treenin ja ennen kaikkea ravinnon ja levon yhteensovittaminen on minulle tuttua.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä tavoitteesi!

Heidi Tiilikainen
ptheiditiilikainen@nullgmail.com
p. 040 839 42 98
pt_heiditiilikainen
Personal Trainer Heidi Tiilikainen

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You

Samuli Koivuniemi

Personal Trainer

Heinäpää

Lue lisää

Samuli Koivuniemi

Ihmiskehon kivuttomuus ja toiminnallisuus antaa edellytykset suorituskyvyn kehittämiselle. Suorituskykyä voi kehittää ihan arjessa jaksamista varten tai jotain tiettyä urheilulajia silmälläpitäen. Mitä enemmän meillä on vuodessa kivuttomia päiviä, sitä enemmän meillä on myös kehittäviä treenipäiviä kalenterissa.

Valmennusuraa on jo sen verran takana, että vannon aika vahvasti nykyään kokonaiskuormituksen hallintaan ja siihen että kannattaa oikeasti miettiä, mihin ja miten sen elämässä treenille jäävän ajan optimaalisesti käyttää. Vahvuuteni valmentajana on ehdottomasti tämän puolen huomioiminen – ihmisen kuunteleminen ja tilanteeseen mukautuminen.

Valmennusta on toteutettu aivan vasta aloittavasta liikkujasta maailman kovimmissa urheilusarjoissa kilpailevien urheilijoiden kanssa. Seuratasolla fysiikavalmennuksessa olen ollut osana tai kokonaan vastuussa jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssä ja jääpallossa. On ollut NHL- ja KHL- pelaajia, Veikkausliiga jalkapalloilijoita, pienempien formulasarjojen kuljettajaa, tennispelaajia, golf- ammattilaisia ja harrastajia. Lajikirjo on laaja, mutta niin on myös intohimo ihmisten (myös meidän ilman lajia liikkujienkin) suorituskyvyn kehittämiseen!

Nyt meillä on yrityksen valmennuspalveluissa vielä sellainen extraherkku, että jokainen valmennettava saa halutessaan kahden ammattilaisen osaamisen käyttöön, tämän kanssa on saavutettu entistä kovempaa kehitystä ja näytetty kaikille, kuinka siinä yhteistyössä todella on voimaa!

Ja mitä muuta Samuli tekee kuin valmennustöitä? No se roikkuu tuon paremman puoliskon perässä tuolla Crossfit- salilla ja muuten elää peruskiireistä arkea, yrittäen aina löytää aikaa ja tilaa elämän tärkeimmille.

Uskalla siis tulla pyytämään tai kysymään avuksi, ihan just sellaisena kuin olet. Ihmisen kohtaan aina ihmisenä ja haluan olla aina auttamassa, oli tavoite tai tausta mikä tahansa!

Samuli Koivuniemi
samuli@nullnextcoaching.fi
p. 045 674 7628
nextcoaching.fi
thenextcoaching

Koulutus:

 • Merkonomi
 • Personal trainer (Trainer 4you)
 • Ravintovalmentaja (Trainer 4you)
 • Next Coaching Power & Performance Coach
 • Paljon tiiviskursseja tai -koulutuksia esim: painonnosto, kehonpainoharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu

Kristiina Kylmäoja

Personal Trainer

Rotuaari

Lue lisää

Kristiina Kylmäoja

Haluaisitko lisää energiaa päivääsi? Tuntuuko, ettet tiedä miten liikkua? Tarvitsetko vinkkejä ja opastusta sopivan ruokavalion löytämiseen? Kiristääkö lihakset ja haluaisit olla vetreämpi? Autan sinua valmentajana mm. näissä pulmissa. Kanssani treenaaminen on liikkumisen iloa ja itsensä ylittämistä.

Kaiken perusta valmennuksissani on terveyden edistäminen. Oli tavoitteenasi sitten liikunnan ilon löytäminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai jokin muu, olen apunasi. Tarjoan mm. tukea, tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kannustavia treenejä ja tekniikkaopastusta. Valmentajana olen energinen, lämminhenkinen, mutta silti eteenpäin puskeva. Kohderyhmääni ovat terveysliikkujat ja elämäntapamuuttujat, mutta kaikenlaiset treenaajat ovat tervetulleita valmennukseeni!

Olen aloittanut tanssiharrastuksen pikkutyttönä. Harrastin sitä 15 vuotta. Tämän ohella ja sen jälkeen olen treenannut salilla aktiivisesti. Lisäksi tykkään juosta, hiihtää ja maastopyöräillä, liikkua hyvän olon mukaan. Pääpainoni on kuitenkin tällä hetkellä tavoitteellisessa treenaamisessa kuntosalilla. Vapaa-ajallani opiskelen avoimessa yliopistossa kansanterveystieteen opintoja, koska haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja
osaamistani.

Ota ensimmäinen askel kohti hyvinvointia tänään!

Kristiina Kylmäoja
ptkristiinakylmaoja@nullgmail.com
p. 044 998 5906

kristiinakylmaoja
Pt Kristiina Kylmäoja
Lisätietoa valmennuksista löydät nettisivuiltani!

Koulutus:

 • Personal Trainer (Trainer4you)
 • Terveystieteen perusopinnot (Oulun avoin yliopisto)
 • Kansanterveystieteen perusopinnot (Tampereen avoin yliopisto) (jatkuu edelleen)

Mikko Gröhn

Personal Trainer, fysioterapeutti

Rotuaari Alppila

Lue lisää

Mikko Gröhn

Olen Kainuusta kotoisin oleva Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja, personal Trainer sekä urheiluhieroja. Ennen Personal Traineriksi kouluttautumista olen käynyt pienempiä koulutuksia kuntoutukseen ja fysioterapiaan liittyen, mikä ohjaa ja antaa neuvoja hyvin kuntosaliharjoitteluun ja sen oikeaoppisuuteen.

Kehitän kokoajan omaa oppimista hakemalla uutta tietoa. Tällä alalla ei koskaan ole valmis vaan jatkuva oppiminen ja oman tiedon ja taidon kehittäminen on välttämättömyys. Olen aina ollut hyvin kiinnostunut ihmisen toiminnasta, toiminnallisesta suorityskyvystä,
liikkuvuudesta, hyvinvoinnista ja eri harjoittelun osa-alueiden yhteensovittamisesta. Monipuolinen tietämys eri osa-alueista mahdollistaa sinulle työkalut toteuttaa monipuolisen harjoittelukokonaisuuden ja tavoitteita tukevan valmennuksen.

Liikunta ja urheilu ovat aina pienestä pojasta saakka ollut lähellä sydäntä. Jääkiekko lajina on todella lähellä sydäntä. Maalivahtina toimiessani tiedän miksi omasta kehosta ja varsinkin liikkuvuudesta on pidettävä hyvää huolta. Harjoittelun yhteydessä mielenkiintoni ovat kuntoutuksen puolella, liikkuvuusharjoittelussa sekä toiminnallisessa harjoittelussa.

Oman pelaajauran loputtua olen kuitenkin päässyt olemaan lajissa mukana fysiikkavalmentajan roolissa. Olen siis päässyt toteuttamaan yhtä suurta haavettani ja tällä hetkellä se on mahdollista. Toimin tällä hetkellä Oulun Kärppien juniorijoukkueen fysiikkavalmentajana. Valmentajana olen rento ja rauhallinen. Valmennuksen suhteen pyrin laadukkaaseen valmennukseen oikeilla liikkeillä sekä liiketekniikoilla. ”Liike on lääke” ja varsinkin oikeanlainen liike.

Mikko Gröhn
mikko.fysiovalmennus@nullgmail.com
p. 040-8604656
fysio-valmennus.fi
fysiovalmennus.mikko

Koulutus

 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Fysioterapeutti (AMK)
 • Koulutettu hieroja
 • TRX-Suspension Trainer
 • Te3- Mobility Trainer
 • Lisäksi valmennukseen liittyen pienempiä koulutuksia, jotka tukevat myös fysioterapiaa.
 • Verkkokoulutuksia valmennustyöhön.

Noora Hakanen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Noora Hakanen

Tasa-arvoisuutta, pitkäjänteisyyttä, empatiaa, hyvinvointia – muutama asia, jotka korostuvat valmennusfilosofiassani. Valmentajana haluan haastaa valmennettavaani, enkä antaa aina suoria vastauksia. Näin valmennettava saa valmennuksesta muutakin irti kuin pelkästään kirjalliset ohjeet.

Oma urheiluhistoriani on laaja, mutta pisimpään elämässä kulki mukana lentopallo. Pelasin lentopalloa reilu 14 vuotta, kunnes loukkaantumiset pakottivat minut lopettamaan. Salilla treenaaminen tuli ensiksi lentopallon rinnalle, mutta loukkaantumisten jälkeen treenaaminen on ollut tavoitteellista. Tykkään itse treenata monipuolisesti, välillä on kiva tehdä perus punttitreeniä, mutta välillä on kiva haastaa itseään toiminnallisemman treenin parissa. Arvostan sitä, että keho on terve, jaksava sekä hyvinvoiva. Loukkaantumiset ovat opettaneet minulle sen, ettei omaa kehoa kannata pitää itsestään selvyytenä. Meille kun ei ole luotu kuin yksi keho. Minulle on myös tärkeää se, että hyvinvointi menee oikeasti ulkonäön edelle ja asioita mietittäisiin pidemmälle aikavälille.

Mielestäni hyvinvointialalla ei voi koskaan olla valmis. Jatkuvasti tulee erilaisia tutkimuksia sekä koulutuksia. Tämän vuoksi valmentajana minulle on tärkeä pitää tietotaitoni ajan tasalla. Näin pystyn takaamaan valmennettavilleni laadukkaan valmennuksen. Opiskelen parhaillaan myös fysioterapeutiksi sekä psyykkiseksi valmentajaksi. Mielestäni esimerkiksi elämäntapamuutoksessa on tärkeä myös huomioida ihmisen mentaalipuoli. Paljon asioita riippuu siitä, mitä pään sisällä pyörii. Yksi isoimpia vahvuuksia valmentajana onkin se, että osaan huomioida ihmisen kokonaisuutena. Niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Valmentajana en tule antamaan sinulle ohjeita 30 päivän pikadieetteihin, vaan opetan sinulle pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Mielestäni elämäntapamuutos ei ole 100 metrin pikamatka, vaan enemmänkin maratoni. Matka, johon mahtuu niin onnistumisen kuin epäonnistumisen tunteita. Koen oman ammattitaitoni olevan laaja monipuolisen urheilutaustani, pitkän treenitaustan sekä jatkuvan tietotaidon ylläpidon vuoksi.

Valmennustyöt ja opiskelu ei ole ainoat asiat elämässäni. Elämääni kuuluu vuosittaiset patikointireissut Lappiin, maalaamista, valokuvaamista, sisällöntuotantoa. Välillä arki onkin kiireistä, mutta onneksi on oppinut sovittamaan arjen, treenin, säännölliset ruokailut sekä levon yhteen, ja vielä jää tuntejakin yli vuorokaudesta.

Noora Hakanen
ptnooraemilia@nulloutlook.com
p. 040 1660 573
www.ptnooraemilia.com
ptnooraemilia

Koulutukset:

 • Personal Trainer (elokuu 2022, Intensive PT)
 • Terveystieteiden perusopinnot (jatkuu edelleen)
 • Fysioterapeutti (jatkuu edelleen)
 • Psyykkinen valmentaja (arvioitu valmistuminen syyskuu 2023, Peltonen Performance)

Pienryhmävalmennukset

Tiedotamme Hukka Xpressin alkavista pienryhmävalmennuksista tässä.

 

Pienryhmävalmennus yrityksille

Etsitkö uutta buustia henkilöstön hyvinvointiin? Haluatko ratkaisun, joka parantaa työkykyä, vireystasoa, hyvinvointia ja yhteishenkeä? Ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja? Jos vastasit kyllä, voit lopettaa etsinnän tähän.

YRITYS-valmennuskokonaisuus on kerran viikossa pidettävä, juuri sinun ryhmällesi suunniteltu pienryhmävalmennus, joka sisältää ohjatun treenin lisäksi Hukka Xpress -kuntosalin jäsenyyden osallistujille valmennuskokonaisuuden keston ajan.

Kenelle?

YRITYS-valmennuskokonaisuus sopii kaikille liikkujille, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta, sillä sisältö räätälöidään juuri teidän tiimillenne soveltuvaksi. Ryhmäsi voi koostua työkavereista, johtoportaasta, liikuntaa elämäänsä tarvitsevista työntekijöistäsi tai vaikkapa tärkeimmistä yhteistyökumppaneistasi – valinta on sinun.

Sisältö

kerran viikossa yhteistreenit valmentajan vetämänä antavat energiaa työpäivään. Valmennuksessa otetaan huomioon eri lähtötasot, jokainen voi osallistua oman kuntonsa mukaisesti ja liikkeistä annetaan vaihtoehtoisia tapoja suoritukseen.
Treenit sisältävät alkuun lämmittely liikkeet joiden jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen ja lopuksi vielä tehdään palauttavat lyhyet venyttelyt.
Treenit voivat olla sisällöltään esimerkiksi toiminnallista harjoittelua, kuntopiiriä laiteilla, vapaapainoharjoittelua ym. nämä aina räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ja voivat vaihdella myös eri treenikerroilla. 

Hinnat alkaen 79 € / kk / hlö (alv 0%), sisältäen jäsenyyden Hukka Xpressiin valmennuksen ajan tai 95 € / krt (alv 0%).
Ryhmäkoko 5-10 henkilöä.

Ota yhteyttä niin sovitaan teidän työporukallenne Demo-treeni, jonka tarjoamme veloituksetta;  mari.kukkonen@nullhukka.net / 08 41522026

”Yhteiset aamutreenit ovat olleet erinomainen startti työpäivään! Valmennuksessa on otettu huomioon, että työyhteisössämme on eri kuntotasoisia liikkujia. Treenit ovat monipuolisia ja kehittäviä. Yhdessä treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti työyhteisöön.”
– Aleksanteri Pyrrö, Netplaza

”Työnantajani hankki apteekkimme työntekijöille Hukka Xpress jäsenyyden ja se oli alkusysäys minun kuntosaliharrastukselleni. Työnantajalta saama tuki liikuntaharrastukselle motivoi liikkumaan säännöllisesti. Liikkumisesta tulee tavoitteellisempaa ja se haastaa pitämään kunnosta kokonaisvaltaisemmin huolta.”
– Jaana, Rotuarin apteekki

Valmentaminen

Kuntosaleillamme saa valmentaa vain valmennusjäsenyydellä, eikä valmennusliiketoiminta ole muille sallittua.

Jos olet koulutettu personal trainer, joka etsii itselleen laadukasta, monipuolisesti varusteltua kuntosalia 24h aukioloajoilla yritystoiminnan pyörittämistä varten? Entä kiinnostaako suora näkyvyys tuhansille, treenaaville asiakkaille? Hukka Xpress valmennusjäsenyys on ratkaisusi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: mari.kukkonen@nullhukka.net