Personal Training

Heidi Tiilikainen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Heidi Tiilikainen

Hyvinvointia ja toiminnallisuutta, tekniikkaa ja turvallisuutta – näistä on oma valmennusfilosofiani koottu. Valmentajana olen helposti lähestyttävä. Innostun uusista ja haasteellisista asioista ja tätä innostusta ja tahdonvoimaa haluan tartuttaa myös valmennettavilleni. Oli tavoitteenasi sitten terveyden edistäminen, elämäntapamuutos, suorituskyvyn parantaminen tai vaikka ensimmäinen leuanveto, olen mukana matkalla kohti määränpäätäsi.

Oma treenitaustani löytyy toiminnallisen treenin puolelta. Minulle on tuttua niin kehonpainolla, toiminallisilla pienvälineillä kuin levytangollakin tehtävät liikkeet. Haluan kehittää ammattitaitoani kokoajan. Olen kiinnostunut erityisesti kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, voimavalmentamisesta sekä kuntouttavasta valmennustyöstä. Oletpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi treenaaja, olen apunasi löytämässä juuri sinulle sopivan treenitavan. Liikkumisen ei tarvitse rajoittua kuntosaliympäristöön, vaan valmennuksessani voimme tehdä vaikka porrastreenin tai tutustua yhdessä johonkin uuteen lajiin. Sinä ja tavoitteesi määrittelee polun, jota pitkin yhdessä kuljemme.

Vapaa-ajallani tykkään treenaamisen lisäksi ulkoiluttaa koiraani, touhuta taaperoikäisen pikku-poikani kanssa sekä liikkua luonnossa. Kiireisen arjen, treenin ja ennen kaikkea ravinnon ja levon yhteensovittaminen on minulle tuttua.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä tavoitteesi!

Heidi Tiilikainen
ptheiditiilikainen@nullgmail.com
p. 040 839 42 98
pt_heiditiilikainen
Personal Trainer Heidi Tiilikainen

Koulutus:

 • Personal Trainer, Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You

Aleksandra Jylhänniska

Personal Trainer

Rotuaari

Lue lisää

Aleksandra Jylhänniska

Onko 10 kilon painonpudotus tavoitteenasi? Haluatko mahtua entisiin farkkuihin? Jäikö raskauskilot tiputtamatta? Oletko ihan loppu työpäivän jälkeen? Osuiko kohdallesi? Kun etsit valmentajaa, joka ei anna periksi tavoitteiden saavuttamisessa, niin tässä on sellainen!

Valmentajana olen hyvin energinen ja kannustava. Pyrin tekemään asiat positiivisella asenteella ja toivon että sinäkin. Tsemppaan aina ne viimeiset toistot, ja treenin päätteeksi huomaat ylittäneesi itsesi. Pääset oikeilla tavoilla päämäärääsi, etkä tuhlaa aikaasi yksin yrittäessä. Kehitän jatkuvasti omaa osaamistani ja pyrin käymään säännöllisesti lisäkoulutuksissa. Olen erikoistunut elämäntaparemontteihin ja erityisesti psyykkiseen puoleen. Kaikkihan lähtee päästä, vai mitä?

Minut löytää vapaa-ajalla hyppimästä salilla, kasvattamasta pilttiäni ja touhuamasta koirani kanssa. Rakastan touhottamista ja minua on vaikea saada pysäytettyä!

Soita, tekstaa tai tuu vetäsee hiasta!

Aleksandra Jylhänniska
p. 040 359 4340
aleksandra@nullaleksandranptpalvelut.com
aleksandranptpalvelut.com
aleksandrajylhanniska
Personal Trainer Aleksandra Jylhanniska

Koulutuksia ja tärkeimpiä kursseja

 • Trainer4You Personal Trainer 2018
 • Trainer4You Psyykkinen valmentaja 2018

Minja Ikonen

Fysioterapeutti & PT

Rotuaari

Lue lisää

Minja Ikonen

Ei vastaanota uusia asiakkaita tällä hetkellä.

Oireileeko olkapää? Sattuuko selkään, niskaan tai polveen? Haluatko apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, parantaa elämänlaatuasi tai tuloksiasi liikunnan osalta? Keskityn kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi ja elämänlaatusi parantamiseen. Harjoittelemme liikeradat kuntoon treeneissä sekä otamme harjoittelusta palautumisen järkeväksi ja tärkeäksi osaksi liikunnallista elämäntapaa.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Minulta saat selkeät ohjeet kuntouttavaan sekä tuloksekkaaseen harjoitteluun niin kuntosalilla kuin kotioloissa. Olen tsemppaajana ja tukena elämäntapamuutoksessasi. Olit sitten aloittelija tai jo pitempään treenannut, löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan ja tuloksekkaan tavan harjoitella.

Minja Ikonen
ptminjaikonen@nullgmail.com
p. 044 521 2964
minjaikonen.com
ftminja
Personal Trainer Minja Ikonen

Koulutus

 • Fysioterapeutti AMK
 • Personal trainer Trainer4You
Urheilufysioterapian lisäkoulutukset:
 • Urheilufysioterapian peruskurssi
 • Urheilijan niska-olkapää-hartiarengas
 • Urheilijan polvi-nilkka-jalkaterä
 • Urheilijan lanneselkä-lantio-lonkka
 • Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit
Valmennuksen lisäkoulutukset:
 • Optimal performance, Optimal training seminar 1&2
 • Personal Trainer Akatemia: Strength & Conditioning coach
 • Psyykkisen valmennuksen perusteet, avoin AMK

Kehitän omaa osaamistani jatkuvasti lisäkoulutuksilla.

Anita Karjalainen

Personal Trainer

Heinäpää

Lue lisää

Anita Karjalainen

Erityisosaamiseeni kuuluu liikunnan aloittelijat, voimaharjoittelu sekä elämäntapamuutokset. Omaan pitkän kokemuksen voimaharjoittelusta ja monipuolisesta liikunnasta, joten kanssani opit turvalliset tekniikat kuntosalilla tai löydät sinulle sopivan tavan harrastaa liikuntaa. Minulta saat myös tukea harjoitteluusi, mikäli omaat pidempää kokemusta saliharjoittelusta tai kaipaat oheisharjoittelua päälajisi rinnalle.

Olen nuori liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä Oulusta. Olen toiminut alalla vuodesta 2014 saakka ja oman yritykseni perustin vuonna 2016. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), personal trainer ja tavoitevalmentaja. Lisäksi olen käynyt useita muita liikunta-alan koulutuksia syventyen mm. harjoittelun ohjelmointiin ja kuntosalivalmennukseen.

Olen ainainen opiskelija ja tällä hetkellä opiskelen Liikunnan ja urheiluvalmennuksen asiantuntijaksi (YAMK) Lapin ammattikorkeakoulussa. Toimin tällä hetkellä personal trainerina, lasten salibandyvalmentajana sekä olen monipuolisesti mukana salibandyn seuratoiminnassa.

Elän ja hengitän salibandya, mutta vapaa-ajalla aikaa jää myös perheelle, koiraharrastuksille ja Netflixille. Katson päivästä toiseen samaa sarjaa, sen loppuessa palaan alkuun ja aloitan jälleen alusta. Muun aikani täytän monipuolisella kunnon kehittämisellä. Omaan myös paljon tietoa ja kokemusta mielenterveyden haasteista, joista säännöllisen epäsäännöllisesti nostan räntin someen tai kahvipöytään.

Olen erityisesti kiinnostunut muutoksen tekemisestä ja siihen liittyvästä kehityksestä. En niinkään pelkästä fyysisestä näkökulmasta, vaan ennen kaikkea kokonaisuutena. Mielestäni hyvinvointiin tähtäävien tekojen tulee muodostua pysyväksi osaksi arkea, eikä siihen tarvita loputonta itsekuria. Valmennuksessa opetan sinulle inhimillistä suhtautumista itseen, omaan elämään ja hyvinvointitekoihin. Kanssani muutosmatkalla et joudu punnitsemaan parsakaalia, vaan me etenemme juuri sinulle ja sinun elämääsi sopivalla tavalla. Valmennuksessani olet aktiivinen toimija, ja saat itse määritellä tavoitteet ja askeleet kohti niitä. Sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija ja minä olen vierelläsi auttamassa sinua kohti tavoitteitasi.

Anita Karjalainen
anita@nullcoachingia.fi
p. 040 702 18 74
ptanitak
Personal Trainer Anita Karjalainen

Koulutus:

 • Liikunnanohjaaja YAMK, Liikunnan ja urheiluvalmennuksen asiantuntija (Lapin AMK, käynnissä)
 • Liikunnanohjaaja AMK (Lapin AMK 2019) Tavoitevalmentaja (2019)
 • Personal trainer, kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2017)
 • Lisäksi muita liikunta- ja hyvinvointialan koulutuspäiviä, kursseja ja seminaareja.

Mari Kukkonen

kuntosali- ja valmennusvastaava

Rotuaari Alppila Heinäpää

Lue lisää

Mari Kukkonen

“Huomenna alkaa uus elämä… Tai ens maanantaina…” Vai alkaisiko se nyt? Tavoittelet sitten terveellisimpiä elämäntapoja, paremmin voivaa kehoa, treenattua ulkomuotoa, voimakkaampaa fysiikkaa, tehoa treeniisi, tulosta lajiisi, olen sua varten.

Laaditaan yhdessä tavoite ja aloitetaan matka kohti määränpäätä. Unelmasi ovat toteutettavissa, kun suunnittelemme yhdessä treenikalenterin, ruokavalion, kehonhuollon ja palautumisen balanssiin. Toimin sun rinnalla kannustajana, motivoijana ja sparraajana. We can do it, You can do it!

Oma taustani löytyy pääasiassa salin puolelta ja voimanosto on lähellä sydäntäni. Tykkään liikkua ja kouluttautua monipuolisesti sekä kokeilla aina kaikkea uutta. Koko ajan uutta oppimalla pystyn entistä paremmin palvelemaan valmennettaviani. Haastan itseäni ja asiakkaitani aina vähän parempiin suorituksiin, aina vähän lähemmäs kohti unelmaa.

Vapaa-ajalla ulkoilutan koiriani ahkerasti metsässä, joka on hyvää kehon- ja mielenhoitoa. Treenien ja töiden lomassa vietän myös perhe-elämää kolmen lapseni ja mieheni kanssa, joten aikatauluttaminen ja delegointi on käynyt tutuksi.

Ota yhteyttä tai tuu juttusille, niin aletaan hommiin.

Mari Kukkonen
mari.kukkonen@nullhukka.net
p. 08 4152 2026
pt_marikukkonen
PTMariKukkonen

Koulutuksia ja tärkeimpiä kursseja

 • Lähihoitaja, OSAO
 • Koulutettu hieroja, OAKK
 • LAT-liikunta-alan ammattitutkinto (aikuisliikunta) Virpiniemen liikuntaopisto
 • FISAF -kuntosaliohjaaja, FISAF -Personal Trainer-koulutus, Virpiniemen liikuntaopisto
 • Heavy events trainer -voimavalmentaja
 • Strenght & Conditioning Coach (PT Akatemia)
 • Ravitsemustieteen perusopinnot (Itä-Suomen Yliopisto)
 • Psyykkinen valmentaja, Trainer 4 You
 • Erinäisiä lyhyempiä workshoppeja ravitsemuksesta, treenimetodeista, kehonpainoharjoittelusta jne.

Hyvät alut ovat tärkeitä – myös tässä, miettiessäsi valmennusta itsellesi. Siksi tarjoamme sinulle veloituksettoman ja henkilökohtaisen valmennuskonsultaation. Tämän puolen tunnin mittaisen tapaamisen aikana valmentaja kartoittaa lähtötilanteesi ja toiveesi. Tutustutte kasvokkain ja saat vastauksia siihen, kuinka reitti kohti tavoitteitasi kannattaisi rakentaa.Hukka Xpress AlppilaanHukka Xpress RotuaarilleHukka Xpress Heinäpäähän


SähköpostitsePuhelimitse


Olen Hukka Xpress Alppilan jäsenOlen Hukka Xpress Rotuaarin jäsenOlen Hukka Xpress Heinäpään jäsenEn ole jäsen

Verkkovalmennukset

Rasvanpoltto
-verkkovalmennus 

79 €

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat saada aikaan selkeitä muutoksia.

Tässä 12 viikon mittaisessa verkkovalmennuksessa parannat kehonkoostumustasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi. Kehität lihaskuntoasi tehokkailla kuntosaliohjelmilla, parannat kuntoasi oikeantasoisilla kestävyysharjoituksilla sekä opit tavoitteitasi tukevan ravitsemuksen periaatteet.

Lue lisää ja osta! 

Terveyttä & toimintakykyä
-verkkovalmennus

 39 € 

Huomaatko tekeväsi aina saman kävelylenkin tai jumpan, samalla vauhdilla ja samalla teholla? Odotatko “oikeaa hetkeä” liikunnan aloittamiselle?

Lihaskunnon kehittäminen ei välttämättä edellytä kuntosalia, vaan myös kotona on mahdollista harjoittaa lihaskuntoa tehokkaasti. Tähän valmennukseen on helppo lähteä mukaan, sillä saat ohjeet ja treenit suoraan kotiisi – ainoa väline, jota itsesi lisäksi tarvitset, on kuminauha!

Lue lisää ja osta!

Kuntoa & suorituskykyä

-verkkovalmennus

39 €

Tämä valmennus on loistava vaihtoehto salitreenaamiselle! Pidä itsestäsi ja kunnostasi huolta myös silloin kun et pääse salille – treenaa tehokkaasti ja tavoitteellisesti nousujohteisen ohjelmoinnin avulla myös kotona.

Tämän 6 viikon verkkovalmennuksen avulla parannat kuntoasi, edistät suorituskykyäsi ja optimoit harjoittelusi tuomat tulokset. Valmennus sisältää nousujohteisesti etenevät ohjelmat lihaskunto-, hiit- ja kestävyysharjoitteluun sekä videoidun kehonhuoltoharjoituksen.

Lue lisää ja osta! 

Pienryhmävalmennukset

Tiedotamme Hukka Xpressin alkavista pienryhmävalmennuksista tässä.

 

Pienryhmävalmennus yrityksille

Etsitkö uutta buustia henkilöstön hyvinvointiin? Haluatko ratkaisun, joka parantaa työkykyä, vireystasoa, hyvinvointia ja yhteishenkeä? Ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja? Jos vastasit kyllä, voit lopettaa etsinnän tähän.

YRITYS-valmennuskokonaisuus on kerran viikossa pidettävä, juuri sinun ryhmällesi suunniteltu pienryhmävalmennus, joka sisältää ohjatun treenin lisäksi Hukka Xpress -kuntosalin jäsenyyden osallistujille valmennuskokonaisuuden keston ajan.

Kenelle?

YRITYS-valmennuskokonaisuus sopii kaikille liikkujille, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta, sillä sisältö räätälöidään juuri teidän tiimillenne soveltuvaksi. Ryhmäsi voi koostua työkavereista, johtoportaasta, liikuntaa elämäänsä tarvitsevista työntekijöistäsi tai vaikkapa tärkeimmistä yhteistyökumppaneistasi – valinta on sinun.

Sisältö

kerran viikossa yhteistreenit valmentajan vetämänä antavat energiaa työpäivään. Valmennuksessa otetaan huomioon eri lähtötasot, jokainen voi osallistua oman kuntonsa mukaisesti ja liikkeistä annetaan vaihtoehtoisia tapoja suoritukseen.
Treenit sisältävät alkuun lämmittely liikkeet joiden jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen ja lopuksi vielä tehdään palauttavat lyhyet venyttelyt.
Treenit voivat olla sisällöltään esimerkiksi toiminnallista harjoittelua, kuntopiiriä laiteilla, vapaapainoharjoittelua ym. nämä aina räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ja voivat vaihdella myös eri treenikerroilla. 

Hinnat alkaen 79 € / kk / hlö (alv 0%), sisältäen jäsenyyden Hukka Xpressiin valmennuksen ajan tai 95 € / krt (alv 0%).
Ryhmäkoko 5-10 henkilöä.

Ota yhteyttä niin sovitaan teidän työporukallenne Demo-treeni, jonka tarjoamme veloituksetta;  mari.kukkonen@nullhukka.net / 08 41522026

”Yhteiset aamutreenit ovat olleet erinomainen startti työpäivään! Valmennuksessa on otettu huomioon, että työyhteisössämme on eri kuntotasoisia liikkujia. Treenit ovat monipuolisia ja kehittäviä. Yhdessä treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti työyhteisöön.”
– Aleksanteri Pyrrö, Netplaza

”Työnantajani hankki apteekkimme työntekijöille Hukka Xpress jäsenyyden ja se oli alkusysäys minun kuntosaliharrastukselleni. Työnantajalta saama tuki liikuntaharrastukselle motivoi liikkumaan säännöllisesti. Liikkumisesta tulee tavoitteellisempaa ja se haastaa pitämään kunnosta kokonaisvaltaisemmin huolta.”
– Jaana, Rotuarin apteekki

Hukka Xpress yritysjäsenyys

Mikäli haluat tukea työntekijöidesi liikkumista yksissä Euroopan hinta-laatusuhteeltaan parhaista kuntosaleista, tarjoamme ratkaisuna Hukka Xpress yritysjäsenyyttä.

Tämän jäsenyyden kautta poistamme kaikkien työntekijöittesi liittymismaksun heidän liittyessään Hukka Xpressin jäseniksi kuukauden sisällä yrityssopimuksemme solmimisesta ja saatte jokaisen työntekijän henkilökohtaisen Hukka Xpress jäsenyyden kuukausimaksuun huomattavan edun.

Yrityssopimuksen hinta on 180 euroa vuodessa, ja sillä saat lunastettua nämä ylläolevat edut henkilöstösi käyttöön.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä jussi.rounaja@nullhukka.net tai mari.kukkonen@nullhukka.net  tai soita numeroon 08 41522025

Koska työnantajan tarjoama tavanomainen ja kohtuullinen työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi (946/2008), voitte vähentää näistä kuluja jopa 400 euroa vuodessa per työntekijä. Voit siis hyödyntää tätä kuntosalimaksuihin, valmennukseen tai vaikka molempiin.

Valmentaminen

Kuntosaleillamme saa valmentaa vain valmennusjäsenyydellä, eikä valmennusliiketoiminta ole muille sallittua.

Jos olet koulutettu personal trainer, joka etsii itselleen laadukasta, monipuolisesti varusteltua kuntosalia 24h aukioloajoilla yritystoiminnan pyörittämistä varten? Entä kiinnostaako suora näkyvyys tuhansille, treenaaville asiakkaille? Hukka Xpress valmennusjäsenyys on ratkaisusi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: mari.kukkonen@nullhukka.net