Personal Training

Mari Kukkonen

kuntosali- ja valmennusvastaava

Rotuaari Alppila

Lue lisää

Mari Kukkonen

“Huomenna alkaa uus elämä… Tai ens maanantaina…” Vai alkaisiko se nyt? Tavoittelet sitten terveellisimpiä elämäntapoja, paremmin voivaa kehoa, treenattua ulkomuotoa, voimakkaampaa fysiikkaa, tehoa treeniisi, tulosta lajiisi, olen sua varten.

Laaditaan yhdessä tavoite ja aloitetaan matka kohti määränpäätä. Unelmasi ovat toteutettavissa, kun suunnittelemme yhdessä treenikalenterin, ruokavalion, kehonhuollon ja palautumisen balanssiin. Toimin sun rinnalla kannustajana, motivoijana ja sparraajana. We can do it, You can do it!

Oma taustani löytyy pääasiassa salin puolelta ja voimanosto on lähellä sydäntäni. Tykkään liikkua ja kouluttautua monipuolisesti sekä kokeilla aina kaikkea uutta. Koko ajan uutta oppimalla pystyn entistä paremmin palvelemaan valmennettaviani. Haastan itseäni ja asiakkaitani aina vähän parempiin suorituksiin, aina vähän lähemmäs kohti unelmaa.

Vapaa-ajalla ulkoilutan koiriani ahkerasti metsässä, joka on hyvää kehon- ja mielenhoitoa. Treenien ja töiden lomassa vietän myös perhe-elämää kolmen lapseni ja mieheni kanssa, joten aikatauluttaminen ja delegointi on käynyt tutuksi.

Ota yhteyttä tai tuu juttusille, niin aletaan hommiin.

Mari Kukkonen
mari.kukkonen@nullhukka.net
p. 08 4152 2026
https://www.hukka.net/valmennus/yksilovalmennus/
https://www.instagram.com/pt_marikukkonen/
https://www.facebook.com/PTMariKukkonen/

Koulutuksia ja tärkeimpiä kursseja

 • Lähihoitaja, OSAO
 • Koulutettu hieroja, OAKK
 • LAT-liikunta-alan ammattitutkinto (aikuisliikunta)
 • FISAF -kuntosaliohjaaja, FISAF -Personal Trainer -koulutus, Virpiniemen liikuntaopisto
 • Heavy events trainer -voimavalmentaja
 • Kahvakuulaohjaaja, Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen
 • Erinäisiä lyhyempiä workshoppeja ravitsemuksesta, treenimetodeista, kehonpainoharjoittelusta jne.

Minja Ikonen

Fysioterapeutti & PT

Rotuaari

Lue lisää

Minja Ikonen

Oireileeko olkapää? Sattuuko selkään, niskaan tai polveen? Haluatko apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, parantaa elämänlaatuasi tai tuloksiasi liikunnan osalta? Keskityn kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi ja elämänlaatusi parantamiseen. Harjoittelemme liikeradat kuntoon treeneissä sekä otamme harjoittelusta palautumisen järkeväksi ja tärkeäksi osaksi liikunnallista elämäntapaa.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Minulta saat selkeät ohjeet kuntouttavaan sekä tuloksekkaaseen harjoitteluun niin kuntosalilla kuin kotioloissa. Olen tsemppaajana ja tukena elämäntapamuutoksessasi. Olit sitten aloittelija tai jo pitempään treenannut, löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan ja tuloksekkaan tavan harjoitella.

Minja Ikonen
ptminjaikonen@nullgmail.com
p. 044 521 2964
minjaikonen.com
https://www.instagram.com/ftminja/
https://www.facebook.com/ptminjaikonen/

Koulutus

 • Fysioterapeutti AMK
 • Personal trainer Trainer4You
Urheilufysioterapian lisäkoulutukset:
 • Urheilufysioterapian peruskurssi
 • Urheilijan niska-olkapää-hartiarengas
 • Urheilijan polvi-nilkka-jalkaterä
 • Urheilijan lanneselkä-lantio-lonkka
 • Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit
Valmennuksen lisäkoulutukset:
 • Optimal performance, Optimal training seminar 1&2
 • Personal Trainer Akatemia: Strength & Conditioning coach
 • Psyykkisen valmennuksen perusteet, avoin AMK

Kehitän omaa osaamistani jatkuvasti lisäkoulutuksilla.

Mika Roivainen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Mika Roivainen

Elämäntaparemontti mielessä, etkä tiedä mistä aloittaa? Tunnetko tarvitsevasi arkeen lisää voimaa ja ryhtiä? Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut treenaaja, löydämme yhdessä ratkaisut päästä eteenpäin ja saada tuloksia. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kantaa pitkälle, jolloin sekä mieli että keho kiittävät.

Itsekin elämäntaparemontin tehneenä tiedän, että oikotietä onneen ei ole ja matka taittuu sujuvammin hyvän valmentajan tukemana. Arjen aikataulujen sovittaminen kuntoiluun voi joskus olla haastavaa jonka perheellisenä tiedostan itsekin, mutta tasapaino terveelliseen elämään löytyy varmasti.

Olen koko ikäni treenannut kuntosalilla sekä suorittanut Trainer4You:n Personal trainer -koulutuksen joiden kautta puhtaat ja turvalliset suoritustekniikat ovat hallussani. Olen kiinnostunut esimerkiksi voimailusta ja kehonrakennuksesta joten kovatkin treenit ovat tuttuja. Tärkeintä on löytää jokaiselle se oma tapa treenata ja saada onnistumisen kokemuksia.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja kannustava sekä tarvittaessa tsemppaan kovaa tekemään vielä sen YHDEN toiston. Haluan kehitttää itseäni ja osaamistani koulutusten ja tekemisen kautta. Aktiivista elämää vietän salin ulkopuolella esimerkiki läskipyöräillen ja hiihtäen, moottorikelkkailua unohtamatta. Laji kuin laji, niin antaa tulla vain!

Ota jo tänään yhteyttä ja nähdään treenien merkeissä!

Mika Roivainen
p. 044 978 4089
ptmikaroivainen@nullgmail.com
https://www.ptmikaroivainen.fi
https://www.instagram.com/ptmikaroivainen/
https://www.facebook.com/Personal-Trainer-Mika-Roivainen-107554060985226

Niina Väyrynen

Personal Trainer

Alppila

Lue lisää

Niina Väyrynen

Tarvitsetko tukea ja apua treenaamiseen? Tai haluatko löytää liikunnan osaksi rutiinejasi? Jos haluat energisen arjen ja elämän jossa voit hyvin, niin ota yhteyttä ja saavutetaan ne yhdessä!

Tehdään valmennuksesta juuri sinun näköinen kokonaisuus, tavoitteittesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Treenaamisen ei tarvitse olla liian vakavaa, vaan tekemistä hyvällä meiningillä ja itseä haastaen. Mielestäni kaiken keskipiste on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Liikunta, palautuminen, ravitsemus ja muu sen hetkinen elämä huomioon ottaen.

Valmentajana olen iloinen, positiivinen ja kannustava. Haluan, että minun valmennuksessani sinulla on hyvä olla, kehityt eteenpäin ja saat onnistumisen kokemuksia. Minulle asiakkaan tuntemaan oppiminen ja kuunteleminen on olennainen osa valmennusta. Haluan tehdä kanssasi yhteistyötä, jotta pääset siihen päämäärään mihin haluat.

Olen Personal trainer sekä syventänyt osaamista äitiysliikunnasta. Voit olla raskaana, hetki sitten synnyttänyt tai synnytyksestä voi olla aikaa jo kauemmin. Osaan auttaa sinua treenaamaan lempeästi ja turvallisesti kehoasi kuunnellen. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa ja omaa harrastustaustaa löytyy kuntosalilta, ratsastuksesta, tanssista, agilitysta ja kickboxingista. Arjen touhujen keskellä liikun myös paljon luonnossa koirieni kanssa.

Lähdetään yhdessä matkalle kohti sinun hyvinvointiasi!

Niina Väyrynen
https://niinavayrynen.webnode.fi/
https://www.instagram.com/ptniinavayrynen/
https://www.facebook.com/Personal-Trainer-Niina-V%C3%A4yrynen-256034605152601/

Koulutus

 • Personal trainer, Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Äitiysliikunnan perus- ja jatkokoulutus, Äitiysliikunta-akatemia
 • Liikuntalääketieteen perusopinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto
 • Lähihoitaja
 • Useita ryhmäliikuntakoulutuksia

Joni Tuohimaa

Personal Trainer

Rotuaari Alppila

Lue lisää

Joni Tuohimaa

Oliko mielessäsi jonkin kehonpainoliikkeen tavoittelu, suorituskyvyn nostaminen omassa lajissasi tai vain terveellisempien elämäntapojen oppiminen? Jos vastasit johonkin näistä kohdista kyllä, olen oikea henkilö auttamaan sinua.

Oma liikunnallinen taustani löytyy telinevoimistelun, kamppailulajien ja toiminnallisen voimaharjoittelun puolelta. Olen valmentanut miesten telinevoimistelua aina maajoukkuetasolle asti. Vapaa-ajalla minut voi nähdä kuntosalin ulkopuolella muun muassa frisbeegolfradalla tai Taekwon-Do -harjoituksissa.

Joni Tuohimaa
joni.tuohimaa@nullhukka.net
p. 050 3242771
https://www.hukka.net/valmennus/yksilovalmennus/
https://www.instagram.com/coach_joni_/

Koulutuksia ja tärkeimpiä kursseja

 • Liikuntaneuvoja (LPT), Virpiniemen liikuntaopisto
 • Telinevoimistelun valmentaja II-taso (MTV), Suomen Voimisteluliitto ry
 • Street workout -ohjaajakoulutus, Suomen Street Workout ry
 • Kuntonyrkkeilyohjaaja, Suomen Nyrkkeilyliitto ry
 • Freegym-ohjaajakoulutus, Suomen Voimisteluliitto ry
 • Uimaopettajakoulutus, SUH ry
 • Muita lyhyempiä koulutuksia ja luentoja vammojen ennaltaehkäisystä sekä voima- että taitoharjoittelusta

Hyvät alut ovat tärkeitä – myös tässä, miettiessäsi valmennusta itsellesi. Siksi tarjoamme sinulle veloituksettoman ja henkilökohtaisen valmennuskonsultaation. Tämän puolen tunnin mittaisen tapaamisen aikana valmentaja kartoittaa lähtötilanteesi ja toiveesi. Tutustutte kasvokkain ja saat vastauksia siihen, kuinka reitti kohti tavoitteitasi kannattaisi rakentaa.


Olen Hukka Xpress Alppilan jäsenOlen Hukka Xpress Rotuaarin jäsenEn ole jäsen


SähköpostitsePuhelimitse


Pienryhmävalmennukset

Tiedotamme Hukka Xpressin alkavista pienryhmävalmennuksista tässä.

Rasvanpoltto -pienryhmävalmennus Hukka Xpress Alppilassa 9.9. alkaen. Lue lisää!

 

Pienryhmävalmennus yrityksille

Etsitkö uutta buustia henkilöstön hyvinvointiin? Haluatko ratkaisun, joka parantaa työkykyä, vireystasoa, hyvinvointia ja yhteishenkeä? Ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja? Jos vastasit kyllä, voit lopettaa etsinnän tähän.

YRITYS-valmennuskokonaisuus on kerran viikossa pidettävä, juuri sinun ryhmällesi suunniteltu pienryhmävalmennus, joka sisältää ohjatun treenin lisäksi Hukka Xpress -kuntosalin jäsenyyden osallistujille valmennuskokonaisuuden keston ajan.

Kenelle?

YRITYS-valmennuskokonaisuus sopii kaikille liikkujille, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta, sillä sisältö räätälöidään juuri teidän tiimillenne soveltuvaksi. Ryhmäsi voi koostua työkavereista, johtoportaasta, liikuntaa elämäänsä tarvitsevista työntekijöistäsi tai vaikkapa tärkeimmistä yhteistyökumppaneistasi – valinta on sinun.

Esimerkkisisältöjä

Voimavaroja arkeen liikunnasta, Selkä kivuttomaksi, Johtoryhmä huippukuntoon, Aamiaistreenistä buustia viikkopalavereihin, Liikkuvuutta ja lihaskuntoa, Tiimihenkeä tiimitreenistä, Kestävyyttä ja kuntoa HIIT-treenistä jne.

Hinnat alkaen 79 € / kk / hlö (alv 0%), sisältäen jäsenyyden Hukka Xpressiin valmennuksen ajan tai 95 € / krt (alv 0%).

Ota yhteyttä niin sovitaan teidän työporukallenne sopiva sisältö: mari.kukkonen@nullhukka.net / 040 126 4543.

”Yhteiset aamutreenit ovat olleet erinomainen startti työpäivään! Valmennuksessa on otettu huomioon, että työyhteisössämme on eri kuntotasoisia liikkujia. Treenit ovat monipuolisia ja kehittäviä. Yhdessä treenaaminen on vaikuttanut positiivisesti työyhteisöön.”
– Aleksanteri Pyrrö, Netplaza

”Työnantajani hankki apteekkimme työntekijöille Hukka Xpress jäsenyyden ja se oli alkusysäys minun kuntosaliharrastukselleni. Työnantajalta saama tuki liikuntaharrastukselle motivoi liikkumaan säännöllisesti. Liikkumisesta tulee tavoitteellisempaa ja se haastaa pitämään kunnosta kokonaisvaltaisemmin huolta.”
– Jaana, Rotuarin apteekki

Voit tukea myös työntekijöittesi hyvinvointia maksamalla heidän jäsenmaksunsa Hukka Xpressiin kokonaan tai osittain. Ota yhteyttä: jussi.rounaja@nullhukka.net

Koska työnantajan tarjoama tavanomainen ja kohtuullinen työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi (946/2008), voitte vähentää näistä kuluja jopa 400 euroa vuodessa per työntekijä. Voit siis hyödyntää tätä kuntosalimaksuihin, valmennukseen tai vaikka molempiin.

Valmentaminen

Kuntosaleillamme saa valmentaa vain valmennusjäsenyydellä, eikä valmennusliiketoiminta ole muille sallittua.

Jos olet koulutettu personal trainer, joka etsii itselleen laadukasta, monipuolisesti varusteltua kuntosalia 24h aukioloajoilla yritystoiminnan pyörittämistä varten? Entä kiinnostaako suora näkyvyys tuhansille, treenaaville asiakkaille? Hukka Xpress valmennusjäsenyys on ratkaisusi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: mari.kukkonen@nullhukka.net