Kanta-asiakasedut

Kiitokseksi sitoutuneisuudestanne olemme käynnistäneet toukokuussa 2023 uuden Hukka Xpress -jäsenten kanta-asiakkuusjärjestelmän.

Saat ensimmäiset lisäetusi jäsenyytesi kestettyä yhtäjaksoisesti vuoden, ja vielä lisää viisi vuotta kestäneen jäsenyyden myötä. Kirjautumalla Oma Tilillesi pääset näkemään liittymispäiväsi ja näin tarkistamaan jäsenyytesi keston.

Kanta-asiakasedut ovat vuonna 2023 seuraavat:

Etu Kaikki jäsenet Vuoden kestänyt jäsenyys 5 vuotta kestänyt jäsenyys
Jäsenyyden tauotus­mahdollisuus Ei * 1 kk / vuosi veloituksetta ** 1–2 kk / vuosi veloituksetta **
Kotisalin vaihto Hinnaston mukaan 1 krt/vuosi veloituksetta Ks. seuraava
Kaikkien keskusten käyttö­oikeus Hinnaston mukaan Hinnaston mukaan Yhden keskuksen hinnalla
Ilmainen jäsenyys­kuukausi 12 kk määrä­aikaiseen jäsenyyteen johtaneesta suosittelusta Ei Kyllä, max 2 krt/vuosi Kyllä, max 12 krt/vuosi
Uusi jäsen­kortti kadonneen tilalle Hinnaston mukaan Hinnaston mukaan 1 krt veloituksetta
Edut Hukka suosittelee! -yhteistyö­kumppaneilta Kyllä Kyllä Kyllä
Päivä Hukassa puoleen hintaan Kyllä Kyllä Kyllä

* poikkeukset: raskaus, armeija tai yli 14 vuorokauden sairausloma, dokumenttia vastaan
** tauon pituus 30 tai 60 päivää – jäsenyys ei voi päättyä taukokuukauteen
Pidätämme oikeudet muutoksiin vuosittaisen etujen tarkistuksen yhteydessä.

Jäsenyyden tauotus

Vuoden yhtäjaksoinen Hukka Xpress -jäsenyys oikeuttaa 30 päivän taukoon kerran vuodessa. Viiden vuoden jäsenyys oikeuttaa enimmillään kahteen 30 päivän taukoon vuoden aikana, tai yhden yhtäjaksoisen 60 päivän tauon vuodessa. Tauon ei tarvitse alkaa kalenterikuukauden alusta, vaan se voidaan sijoittaa alkamaan aikatauluihisi sopivasti. Hyvitys on kuitenkin aina tasan yhden kuukausimaksun suuruinen 30 päivän taukoa kohti.

Kuukausittain maksettavaan jäsenyyteen tauko hyvitetään seuraavassa mahdollisessa kuukausimaksussa. Vuosi kerrallaan maksettuun jäsenyyteen hyvitys tehdään jatkamalla sopimuskautta kuukaudella tai kahdella. Huomioithan, että jäsenyyttä ei voi päättää taukokuukauteen.

Pyydä jäsenyyteesi taukoa

Maksuton kotisalin vaihtomahdollisuus

Vuoden yhtäjaksoinen Hukka Xpress -jäsenyys oikeuttaa vaihtamaan kotisaliasi maksutta kerran vuodessa.

Voit ilmoittaa halukkuudestasi vaihtaa kotisaliasi tällä lomakkeella:

Ilmoita muutoksesta

Kaikkien keskusten käyttöoikeus

Viiden vuoden yhtäjaksoinen Hukka Xpress -jäsenyys oikeuttaa sinut halutessasi käyttämään kaikkia Hukka Xpress -keskuksia yhden keskuksen hinnalla. Etu astuu voimaan automaattisesti jäsenyytesi kestettyä viisi vuotta ja siitä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse etutiedotteessasi.

Jos sinulla on jo entuudestaan maksettu kaikkien Hukka Xpress -keskusten käyttöoikeus, jäsenhintasi putoaa automaattisesti yhden keskuksen jäsenyyttä vastaavaksi.

Ilmainen jäsenyyskuukausi 12 kk määräaikaiseen jäsenyyteen johtaneesta suosittelusta

Vuoden Hukka Xpress -jäsenyyden jälkeen: Jos ystäväsi solmii 12 kuukauden määräaikaisen jäsenyyden Hukka Xpressiin ja mainitsee sinut suosittelijaksesi, saat ilmaisen jäsenkuukauden!

Kuukausittain maksettavaan jäsenyyteen suositteluetusi hyvitetään seuraavassa mahdollisessa kuukausimaksussa. Vuosi kerrallaan maksettuun jäsenyyteen hyvitys tehdään jatkamalla sopimuskautta kuukaudella eteenpäin.

Vuoden yhtäjaksoisesti jäsenenä olleen etu on rajoitettu kahteen jäsenkuukauteen vuodessa.

Viiden vuoden yhtäjaksoisen jäsenyyden jälkeen rajoitus poistuu, ja maksuttomia jäsenkuukausia voi tienata jopa 12 vuodessa.

Uusi jäsenkortti kadonneen tilalle

Jos jäsenkorttisi katoaa, voit noutaa uuden Liikuntakeskus Hukan vastaanotosta, Isokatu 99. Normaalisti palvelu on maksullinen, mutta 5-vuotisjäsenenä saat uuden kortin kadonneen tilalle kerran veloituksetta.