Hukka Xpress -jäsen: päivitä treenisi uudelle tasolle!

Kaipaatko joskus lisää monipuolisuutta treeniisi, aina läsnäolevan henkilökunnan tukea, enemmän tilaa tai virkistäviä löylyjä kuntoilusi päätteeksi? Päivitä jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan!

 

Päivitä jäsenyytesi nyt

Liikuntakeskus Hukka perustuu samaan kunnianhimoiseen laatuajatteluun, joka on sinulle tuttu Hukka Xpresseistä, mutta tarjoaa vielä häkellyttävän paljon enemmän: noin 80 viikkotuntia ohjattua ryhmäliikuntaa, yli 10 000 sisäliikuntaneliötä, maila- ja pallopelit (tennis, sulkapallo, squash, pickleball, katukoris, pöytätennis) ja toki myös toiminnallisen treenin salin ja 1600 neliön kuntosalin.

Lue lisää jäsenyydestä

Eivätkä etusi siihen lopu. Pääset hyödyntämään laajat virkistäytymis- ja palautumistilat perinteisine ja infrapunasaunoineen, viihtyisän Kahvila Hukan salaattibaareineen ja muine tarjottavineen, maratontunnit ja muut erityisteemaiset tunnit, jäsentapahtumat, Pikku-Hukan liikunnallisen lastenhoitopalvelun ja paljon muuta. Henkilökuntaa on aina paikalla ja tukenasi keskuksen aukiollessa ja voitpa lainata käyttöösi Fatbikenkin. Kahvila Hukan kahvi on sinulle jäsenenä aina ilmainen!

Lue enemmän lisäpalveluista

Jos nyt pohdit, onko tämä kaikki riittävän hyvä syy luopua tutusta, hyväksi havaitusta Hukka Xpress -kuntosalistasi, voit lopettaa pohtimisen siihen paikkaan. Sinun ei nimittäin tarvitse luopua mistään, sillä Liikuntakeskus Hukan jäsenyyteen kuuluu ei yhden, vaan kaikkien Hukka Xpress -kuntosalien käyttöoikeus (arvo 40 €/kk)!

Päivitä jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan nyt

Varaa aika palveluneuvojalle

– palveluneuvojamme päivittävät jäsenyytesi tuossa tuokiossa!

Soita 08 4152 2001

– palveluneuvojamme opastavat sinut eteenpäin!

Meilaa myynti@nullhukka.net

– ja olet Liikuntakeskus Hukan jäsen tuota pikaa!

Tarjoamme sinulle Hukka Xpressin jäsenenä ainutlaatuisen lisäedun päivittäessäsi jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan: sinulta ei koskaan veloiteta liittymismaksua, ja liittymiskuukautesi loppuun treenaat Liikuntakeskus Hukassa Xpress-hinnalla. Sinun ei tarvitse huolehtia Xpress-jäsenyytesi irtisanomisesta tai e-laskun päivittämisestä. Voit päivittää jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan, vaikka sinulla olisi määräaikaista Hukka Xpress -jäsenyyttä vielä jäljellä.

Myös Liikuntakeskus Hukkaan voit nykyisin liittyä toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella, mutta halutessasi voit maksimoida etusi hyödyntämällä vuoden määräaikaiseen sopimukseen liitetyn muhkean liittymistarjouksen – päivittäjän lisäetusi saat sen päälle. Muista myös opiskelijahintainen jäsenyys!

Jos sitoutuminen edelleen mietityttää, muistutamme, että Liikuntakeskus Hukan 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu koskee myös sinua Hukka Xpressin jäsenenä. Jos siis huomaat tyytyväisyystakuun voimassaoloaikana, ettei Liikuntakeskus Hukka sittenkään ollut sinun juttusi, saat liittyessä maksamasi rahat takaisin, ja palautamme Hukka Xpress -jäsenyytesi täysin entiselleen.

Hukka Xpress-jäsenyytesi päivittäminen Liikuntakeskus Hukkaan on todella helppoa: sinun ei tarvitse kuin soittaa tai lähettää sähköpostia palveluneuvojillemme, niin olet Liikuntakeskus Hukan tyytyväinen jäsen hujauksessa!