Hukka Xpress -jäsenyys

 Hukka Xpress -jäsenkortti oikeuttaa merkittäviin Hukka suosittelee! -etuihin noin seitsemässäkymmenessä oululaisyrityksessä.

Hukka Xpress -jäsenyyden kehuttu hinta-laatusuhde perustuu ehdottomaan sitoumukseemme pitää nämä lupaukset:

Luotettava: Hukan 40-vuotinen kokemus laadukkaiden liikuntapalveluiden tarjoajana takaa sinulle kuntosalikokemuksen, jonka toimivuuteen voit luottaa, valitsit sitten Hukka Xpress Alppilan,  Rotuaarin tai alku syksystä avattavan Hukka Xpress Heinäpään.

Nopea: tilat on suunniteltu niin, että käyntisi pukeutumis- ja suihkutilassa on vaivaton ja pääset treenisi pariin nopeasti. Jos sinulla on aikaa vain pikatreeniin lounastauolla tai töiden jälkeen, pääset tarvittaessa suoraan salille käymättä pukutiloissa lainkaan.

Hyvin varusteltu: Hukka Xpressin laitteet, tilat ja välineet ovat laadukkaat ja pidetään aina erinomaisessa kunnossa. Virtuaalipyöräily täydentää kuntosaliharjoittelusi ja Hukan ammattitaitoiset valmentajat tarjoavat tukea kuntoiluusi saliohjelmista pienryhmävalmennuksiin ja pitkäkestoiseen yksilövalmennukseen.

Joustava: Hukka Xpress -kuntosalit ovat auki 24 h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, joten pääset kuntoilemaan juuri silloin kun se sinulle sopii.

Edullinen: Hukka Xpress tarjoaa Oulun edullisimman 24h-kuntosalin jäsenhinnan 18 €/kk (voimassaolevalla OKKL:n Sporttipassilla saat jäsenyyden vielä halvempaan hintaan 13 €/kk). Saatavilla myös toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys. Lataa hinnasto!

Katso Xpress-jäsenyydestä usein kysytyt kysymykset!

Voit muuttaa kotisaliasi, päivittää jäsenyyttäsi tai irtisanoa jäsenyytesi tällä lomakkeella.

Oletko ajatellut hankkivasi jäsenyyden työntekijöillesi? Lue lisää yritysjäsenyydestä täältä!

Hinnasto

1 sali kaikki salit
12 kk määräaikainen sopimus 18 € 27 €
toistaiseksi voimassa oleva sopimus  27 € 36 €
vuosi ennakkoon maksettuna 216 € 324 €
OKKL Sporttipassi* –5 €/kk –5 €/kk
Kertakäynti 10 €

*OKKL Sporttipassi on todistettava liittymisen jälkeen edun saamiseksi. Jos valitset 12 kk jäsenyyden, hyvitämme OKKL Sporttipassillasi lisäksi liittymismaksusi. Mahdolliset liikamaksut hyvitetään tuleviin jäsenmaksuihin. Hukka Xpress -keskusten sopimus OKKL:n kanssa päättyy 31.8.2022, josta alkaen myös Sporttipassi-etu poistuu käytöstä.

Lataa hinnasto pdf-muodossa