Hukka Xpress -jäsenyys

Liittyessäsi jäseneksi vielä ennen 1.6.2021, saat molemmat Hukka Xpress Rotuaarin sekä Alppilan kuntosalit käyttöösi ilman lisämaksua! Lue lisää Hukka Xpress -kuntosalien hinnoittelumuutoksesta täältä.

Lisäuutuutena Hukka Xpress -jäsenkortti oikeuttaa nyt myös merkittäviin Hukka suosittelee! -etuihin noin seitsemässäkymmenessä oululaisyrityksessä.

Hukka Xpress -jäsenyyden kehuttu hinta-laatusuhde perustuu ehdottomaan sitoumukseemme pitää nämä lupaukset:

Luotettava: Hukan 40-vuotinen kokemus laadukkaiden liikuntapalveluiden tarjoajana takaa sinulle kuntosalikokemuksen, jonka toimivuuteen voit luottaa, valitsit sitten Hukka Xpress Alppilan tai alkuvuodesta 2018 Oulun ydinkeskustaan avattavan Hukka Xpress Rotuaarin.

Nopea: tilat on suunniteltu niin, että käyntisi pukeutumis- ja suihkutilassa on vaivaton ja pääset treenisi pariin nopeasti. Jos sinulla on aikaa vain pikatreeniin lounastauolla tai töiden jälkeen, pääset tarvittaessa suoraan salille käymättä pukutiloissa lainkaan.

Hyvin varusteltu: Hukka Xpressin laitteet, tilat ja välineet ovat laadukkaat ja pidetään aina erinomaisessa kunnossa. Virtuaalipyöräily täydentää kuntosaliharjoittelusi ja Hukan ammattitaitoiset valmentajat tarjoavat tukea kuntoiluusi saliohjelmista pienryhmävalmennuksiin ja pitkäkestoiseen yksilövalmennukseen.

Joustava: Hukka Xpress -kuntosalit ovat auki 24 h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, joten pääset kuntoilemaan juuri silloin kun se sinulle sopii.

Edullinen: Hukka Xpress tarjoaa Oulun edullisimman 24h-kuntosalin jäsenhinnan 18 €/kk (voimassaolevalla OKKL:n Sporttipassilla saat jäsenyyden vielä halvempaan hintaan 15 €/kk). Kaikki Hukka Xpress -jäsenyydet alkavat määräaikaiskaudella, ja jatkuvat siitä toistaiseksi voimassaolevina kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Katso Xpress-jäsenyydestä usein kysytyt kysymykset!

Voit irtisanoa jäsenyytesi irtisanomislomakkeella.