Hukka Xpress -jäsenyys

Hukka Xpressissä treenaat edullisesti, alk. 22 €/kk! Kehuttu hinta-laatusuhteemme perustuu ehdottomaan sitoumukseemme pitää nämä lupaukset:

⚡️ Edullinen hinta – Hukka Xpress tarjoaa Oulun edullisimman 24h-kuntosalin jäsenhinnan alk. 22 €/kk. Saatavilla myös toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 31 €/kk.

⚡️ Vapaus treenata, kun sinulle sopii – Hukka Xpress -kuntosalit ovat auki 24 h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, joten pääset kuntoilemaan juuri silloin kun se sinulle sopii.

⚡️ Hyvin varustellut kuntosalit – Hukka Xpressistä löydät kaiken, mitä tarvitset omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Kuntosaliemme laitteet, tilat ja välineet ovat laadukkaat ja pidetään aina erinomaisessa kunnossa.

⚡️ Tukea treeniin – Hukka Xpressin ammattitaitoiset valmentajat tarjoavat tukea kuntoiluusi saliohjelmista pienryhmävalmennuksiin ja pitkäkestoiseen yksilövalmennukseen.

⚡️ Nopea – Tilat on suunniteltu niin, että käyntisi pukeutumis- ja suihkutilassa on vaivaton ja pääset treenisi pariin nopeasti. Jos sinulla on aikaa vain pikatreeniin lounastauolla tai töiden jälkeen, pääset tarvittaessa suoraan salille käymättä pukutiloissa lainkaan.

⚡️ Luotettava – 40-vuotinen kokemus laadukkaiden liikuntapalveluiden tarjoajana takaa sinulle kuntosalikokemuksen, jonka toimivuuteen voit luottaa, valitsit sitten Hukka Xpress Alppilan, Rotuaarin tai Heinäpään.

Valitse sinulle sopivin jäsenyys

Tutustu rauhassa! Saat aina 30 päivän tyytyväisyystakuun määräaikaiseen jäsenyyteesi. Jäsenyys edellyttää 15 vuoden ikää.

Määräaikainen jäsenyys

Kuukausimaksu 22 € + liittymismaksu 22 €
tai vuosimaksu 264 € + liittymismaksu 0 €
Sisältää treenit yhdellä valitsemallasi kuntosalilla
12 kk sopimus

Liity nyt

Jäsenyys ilman määräaikaa

Kuukausimaksu 31 € + liittymismaksu 22 €
Sisältää treenit yhdellä valitsemallasi kuntosalilla
Ei määräaikaa

Liity nyt

Kaikkien salien jäsenyys

Ilman määräaikaa 40 €/kk + liittymismaksu 22 € tai
12 kk sopimuksella 31 €/kk + liittymismaksu 22 € tai
12 kk sopimuksella 372 €/vuosi + liittymismaksu 0 €
Sisältää treenit kaikilla Hukka Xpress -kuntosaleilla

Liity nyt

Hukka Xpress -kuntosalit Oulu Rotuaari lämmittelyalue

30 päivän tyytyväisyystakuu

Tutustu rauhassa uuteen kuntosaliisi! Saat aina 30 päivän tyytyväisyystakuun määräaikaiseen jäsenyyteesi. Jos treenit uudella salilla eivät maistukaan, pystyt päättämään jäsenyytesi vaivattomasti takuuajan puitteissa.

Kanta-asiakasedut

Hukka Xpress -jäsenenä saat rahanarvoisia etuja lukuisilta eri yhteistyökumppaneiltamme. Lisäksi Hukka Xpressin kanta-asiakkuusjärjestelmä palkitsee yhden ja viiden vuoden yhtäjaksoisesta jäsenyydestä!


Tutustu etuihin

Kysyttävää jäsenyydestä?

Mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä usein kysyttyjen kysymystemme puoleen, tai etsiä vastausta chat-palvelumme kautta. Voit muuttaa kotisaliasi tai päivittää jäsenyyttäsi tällä lomakkeella.


Usein kysytyt kysymykset

 

Jäsenyyden irtisanominen

Muistathan, että Hukka Xpressin jäsenyydessä on kalenterikuukauden irtisanomisaika. Tässä kuussa irtisanottu jäsenyys päättyy siis seuraavan kuukauden loppuun.


Irtisano jäsenyytesi tästä

Hukka Xpress mies alataljassa

Hinnasto

1 sali  kaikki salit liittymismaksu
12 kk määräaikainen
sopimus
22 € 31 € 22 €
Toistaiseksi voimassa
oleva sopimus     
31 € 40 € 22 €
Vuosi ennakkoon
maksettuna
264 € 372 €
Kertakäynti 10 €

Tutustu helposti kertakäynnillä!

Voit tutustua Hukka Xpress -kuntosaleihin ostamalla kertakäynnin verkkokaupastamme. Mikäli päätät liittyä jäseneksi 14 vuorokauden sisällä kertakäynnistäsi, teemme 10 € kertakäynnistä automaattisesti hyvityksen seuraavaan laskutettavaan jäsenmaksuusi.


Osta kertakäynti

Päivitä jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan

Xpress-jäsen, päivitä jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukkaan!

Kaipaatko lisää monipuolisuutta treeniisi? Liikuntakeskus Hukan jäsenenä saat käyttöösi n. 80 tuntia ohjattua ryhmäliikuntaa viikossa, kattavat kuntosalit, monipuoliset pallopelit ja paljon muuta. Lisäksi jäsenyyteen kuuluu kaikkien Hukka Xpress -kuntosalien käyttöoikeus. Lue lisää liittymiseduista ja Liikuntakeskus Hukan palveluista.


Lue lisää

Hukka Xpress -kuntosalit