Hukka Xpress -jäsenyys

Hukka Xpressissä treenaat edullisesti, alk. 22 €/kk! Kehuttu hinta-laatusuhteemme perustuu ehdottomaan sitoumukseemme pitää nämä lupaukset:

Luotettava: Hukan 40-vuotinen kokemus laadukkaiden liikuntapalveluiden tarjoajana takaa sinulle kuntosalikokemuksen, jonka toimivuuteen voit luottaa, valitsit sitten Hukka Xpress Alppilan, Rotuaarin tai alku syksystä avattavan Hukka Xpress Heinäpään.

Nopea: tilat on suunniteltu niin, että käyntisi pukeutumis- ja suihkutilassa on vaivaton ja pääset treenisi pariin nopeasti. Jos sinulla on aikaa vain pikatreeniin lounastauolla tai töiden jälkeen, pääset tarvittaessa suoraan salille käymättä pukutiloissa lainkaan.

Hyvin varusteltu: Hukka Xpressin laitteet, tilat ja välineet ovat laadukkaat ja pidetään aina erinomaisessa kunnossa. Hukan ammattitaitoiset valmentajat tarjoavat tukea kuntoiluusi saliohjelmista pienryhmävalmennuksiin ja pitkäkestoiseen yksilövalmennukseen.

Joustava: Hukka Xpress -kuntosalit ovat auki 24 h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, joten pääset kuntoilemaan juuri silloin kun se sinulle sopii.

Edullinen: Hukka Xpress tarjoaa Oulun edullisimman 24h-kuntosalin jäsenhinnan 22 €/kk. Saatavilla myös toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys. Lataa hinnasto tästä!

Liity Hukka Xpress -Jäseneksi tästä! 

 

Toukokuussa 2023 käynnistynyt Hukka Xpressin kanta-asiakkuusjärjestelmä palkitsee yhden ja viiden vuoden yhtäjaksoisesta jäsenyydestä! Lisäksi Hukka Xpress -jäsenkortti oikeuttaa merkittäviin Hukka suosittelee! -etuihin noin seitsemässäkymmenessä oululaisyrityksessä kaikille jäsenille. Lue lisää kanta-asiakaseduista tästä.

Katso Xpress-jäsenyydestä usein kysytyt kysymykset!

Voit muuttaa kotisaliasi, päivittää jäsenyyttäsi tai irtisanoa jäsenyytesi tällä lomakkeella.

Oletko ajatellut hankkivasi jäsenyyden työntekijöillesi? Lue lisää yritysjäsenyydestä täältä!

Hinnasto

1 sali        kaikki salit liittymismaksu
12 kk määräaikainen sopimus 22 € 31 € 22 €
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus      31 € 40 € 22 €
Vuosi ennakkoon maksettuna 264 € 372 €
Kertakäynti 10 €

 

 

 

 

 

Lataa hinnasto pdf-muodossa tästä