Hukka Xpressin kesäbingo

Hukka Xpressin kesäbingo

  • Uutiset

Hukka Xpressin kesäbingo on täällä! Kesäbingo pitää sisällään 9 erilaista aktiviteettia, joita haastamme sinut ja ystäväsi kokeilemaan. Suorittamalla aktiviteetteja ja keräämällä kolmen ruudun bingon 1.7.-31.7. välisenä aikana, voit voittaa jäsenaikaa Hukka Xpressiin! Jokaisen kesä on hieman erilainen, joten Hukka Xpressin kesäbingo pitää sisällään asioita, joita jokainen voi varmasti tehdä! Kurkkaa osallistumisohjeet alta.

Miten osallistun?

Kerää kolmen ruudun bingo vaakaan, pystyyn tai vinoon, lähetä meille kuva listastasi yhteystietojesi kanssa Instagramissa osallistut arvontaan. Bingolapun voit ladata täältä tai screenshotata Hukka Xpressin Instagram-profiilista.

  • Ajankohta: 1.7.–31.7.2024
  • Palkinnot: Arvomme kaikkien bingorivin keränneiden kesken 2 palkintoa:
    • 1 kk  jäsenaikaa Hukka Xpressiin!
    • Kaikkien Xpress-salien käyttöoikeis kolmeksi kuukaudeksi
  • Kenelle: Hukka Xpressin jäsenille