Stockmannin kortteli, Pekurin kiinteistö, Mäkkärin talo, entiset Seppälän tilat… oululaisilla on rakkaalle lapselle monta nimeä, mutta paikka on kaikille tuttu. Alkuvuodesta 2018 Kauppurienkatu 12:n valoisiin toisen kerroksen tiloihin aivan Oulun ydinkeskustaan avataan uusi Hukka Xpress Rotuaari!

Hukka Xpress Rotuaari on toinen Hukka Xpress -ketjun 24h-kuntosali, ja tuo Alppilan jäsenten estoitta kehuman hinta-laatusuhteen yhdelle Oulun keskustan parhaista paikoista. Täysin uusittu rakennus tarjoaa sekä silmänruokaa että uuden rakennustekniikan tuomaa kätevyyttä.

Monipuolisesti varustellulle kuntosalille pääset nousemaan joko omia liukuportaita pitkin tai siirtymällä hissillä suoraan kolmannen kerroksen pukuhuone- ja suihkutiloihin. Lämmittelysi aikana voit seurata Rotuaarin tapahtumia lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden kautta. Laadukkaat laitteet on sijoiteltu selkeästi ja valikoimaa riittää.

Mikä tärkeintä, Hukka Xpress Rotuaari on auki 24 h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, joten pääset kuntoilemaan juuri silloin kun se sinulle sopii. Tukea kuntoiluusi saliohjelmista pitkäkestoisiin yksilövalmennuksiin tarjoavat Hukan valmentajat.

Hukka Xpress Rotuaarin jäsenyyteesi kuuluu pääsy myös Alppilan  kuntosalille – ilman lisämaksua!

Kaiken tämän saat vanhaan tuttuun Hukka Xpress -hintaan 18 €/kk – huikeista ennakkoliittyjän eduista puhumattakaan!

Poimintoja ominaisuuksista

 • Auki jäsenille 24/7
 • Laadukkaat painopakka- ja vipuvarsilaitteet
 • Kattava lämmittelyosasto
 • Toiminnallisen treenin alue pienvälineineen
 • Kelkantyöntörata
 • Venyttelyalue, josta näkymät Rotuaarille
 • Laaja vapaapainoalue
 • Monipuolinen kehikko painonnostopaikkoineen
 • Kaksi nostolavaa
 • Korkeatasoiset tangot, painot, penkit ja kahvakuulat
 • Virtuaalipyöräily
 • Asiakastoiveiden mukaan kehitettävä laitekanta ja palvelu

Hyödynnä ennakkoliittyjän edut!

Jos olet jo Liikuntakeskus Hukan jäsen, katso lisää täältä.

Hukka Xpress Rotuaarin jäsenyys edellyttää 15 vuoden ikää. 8–15-vuotiaille suosittelemme Liikuntakeskus Hukan HukkaJuniori-jäsenyyttä.

18,00 €/kk
12 kk määräaikainen
Liittymismaksu 18 €

Solmi heti 12 kk sopimus – liittymismaksu 18 €, jäsenmaksu 18 €/kk; kuntoile Isokadun täyden palvelun Liikuntakeskus Hukassa (normaalisti 100 €, 64 €/kk) Hukka Xpress Rotuaarin avajaiskuukauden loppuun saakka.

Avajaiskuukauden ajan (alkuvuodesta 2018) saat käyttää molempia keskuksia, ja sen jälkeen jäsenyytesi jatkuu automaattisesti Hukka Xpress Rotuaarissa.

Voit koska tahansa myös päivittää jäsenyytesi Liikuntakeskus Hukan jäsenyydeksi ilman uutta liittymismaksua. Tällöin saat määräajan loppuun saakka molempien keskusten käyttöoikeuden Liikuntakeskus Hukan jäsenmaksun hinnalla 64 €/kk (normaalisti 64 + 5 €/kk).

12 kk määräaikaiskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

OKKL:n Sporttipassilla vielä lisäetua: ei liittymismaksua, jäsenyys 15 €/kk. Käytä koodia OKKL edun lunastamiseksi!

Pidä kiirettä, sillä näitä sopimuksia on tarjolla rajoitettu määrä!

18,00 €/kk
12 kk määräaikainen
Liittymismaksu 0 €

Maksa nyt 12 kuukauden sopimuksesi ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu 18 € ennakkoon, niin säästät liittymismaksun 18 €.

Jäsenyytesi alkaa Hukka Xpress Rotuaarin aukeamispäivästä ja jatkuu siitä 12 kk määräaikaisena. Laskutus käynnistyy toisesta jäsenkuukaudestasi alkaen hinnalla 18 €/kk. 12 kk määräaikaiskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

Ennakkotarjous voimassa avajaispäivän iltaan saakka.

216,00
(12,00 €/kk)
18 kk ennakkoon maksettuna
Liittymismaksu 0 €

Maksa nyt 12 kk ennakkoon (216 €), säästät liittymismaksun 18 € ja saat 18 kk jäsenyyden Hukka Xpress Rotuaariin sen avajaispäivästä (alkuvuodesta 2018) laskien.

Siis 18 kuukautta 12:n hinnalla ja ilman liittymismaksua!

18 kk määräaikaiskauden lopussa voit jatkaa maksamalla seuraavan 12 kuukauden ennakkomaksun tai halutessasi päivittää sopimuksen toistaiseksi voimassaolevaksi.

Käyttämällä etukoodia Setelit voit maksaa haluamasi osuuden tämän tarjouksen ennakkomaksusta hallussasi olevilla liikuntaseteleillä, -korteilla tai -saldolla.

Pidä kiirettä, sillä näitä sopimuksia on tarjolla rajoitettu määrä!

Pienryhmävalmennukset

Tiedotamme Hukka Xpress Rotuaarin alkavista pienryhmävalmennuksista tässä. Tutustu Hukka Xpressin valmennus­palveluihin!

Kuvia

Katsaus Hukka Xpress Rotuaarin tilojen valmisteluihin. Katso lisää kuvia ja videoita Hukka Xpressin Facebook-sivulta!

“Ei moitteen sijaa -todella viihtyisä ja monipuoliset laitteet. Ja hinta/laatusuhde varmasti kohdallaan“

Marjo

“Tiloista, laitteista ja viihtyvyydestä huomaa, että tyylillenne uskollisina ette hätiköineet uuden salin avaamisessa vaan olette halunneet tarjota asiakkaillenne alusta asti laadukkaat treenipuitteet. Extra plussaa crossfit kahvakuulista ja käsipainoista!”

Sofia

“Useampia saleja nähneenä voi todeta, että missään ei ole ollut vastaavaa hinta-laatusuhdetta. Salilla kaikki mitä kuntoilija tai kilpaurheilija tarvitsee. Ehdottomasti jatkoon Hukan rinnalla!”

Aappo