Henkilö­kohtainen valmennus

Pienryhmävalmennukset

Tutustu alkaviin pienryhmävalmennuksiin kuntosalien esittelysivuilla: Hukka Xpress Alppila | Hukka Xpress Rotuaari!

Kuntosaliohjelma

Hukka Xpressin valmentaja laatii sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman kuntosalille. Ohjelmassa otetaan huomioon liikuntataustasi, tavoitteesi sekä mahdolliset liikuntaa rajoittavat tekijät. Ohjelma käydään liikekohtaisesti läpi kanssasi ja näin varmistetaan, että harjoittelusi on turvallista ja tehokasta. Hinta 99 € sisältää kuvallisen ohjelman ja liikkeiden ohjauksen.

Yksilövalmennuksia

Valmennushetki

39 €/krt
Valmennushetki on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen valmennus­tapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

Teho

279 €/kk
Teho on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennus­tapaamiset ohjaavat sinua tehokkaasti tuloksiin. Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja tsemppiä harjoitteluusi, olipa tähtäimessäsi pysyvä elämäntapamuutos tai nykyisten ennätystesi rikkominen.

  • Suositeltu kesto 3 kk
  • Tapaamisia 4 krt / kk

Aktiivi

159 €/kk
Aktiivi kannustaa, motivoi ja ohjaa siihen, että harjoittelusta tulee pysyvä tapa. Säännölliset valmennus­tapaamiset varmistavat, että kilot karisevat, voimatasot kasvavat ja kestävyys kohenee tasaisesti ja parhaiden oppien mukaisesti. Valmennus sopii loistavasti myös kokeneelle treenaajalle, joka haluaa olla ohjatun harjoittelun piirissä.

  • Suositeltu kesto 6 kk
  • Tapaamisia 2 krt / kk

Ylläpito

89 €/kk
Ylläpito on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Valmentajasi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousu­johteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

  • Suositeltu kesto 12 kk
  • Tapaamisia 1 krt / kk

Valitse sinulle parhaiten sopiva valmentaja alta ja ota häneen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin saat liikkumiseesi ammattilaisen laatiman startin!

Mari Kukkonen
mari.kukkonen@nullhukka.net
puh. 040 126 4543
Valmentaa saleilla: Alppila, Rotuaari

Samuli Koivuniemi
samuli.koivuniemi@nullhukka.net
puh. 045 674 7628
Valmentaa salilla: Alppila, Rotuaari

Essi Lappi
essi.lappi@nullhukka.net
puh. 040 158 0088
Valmentaa salilla: Alppila