Henkilö­kohtainen valmennus

Pienryhmävalmennukset

Tutustu alkaviin pienryhmävalmennuksiin kuntosalien esittelysivuilla: Hukka Xpress Alppila | Hukka Xpress Rotuaari!

Kuntosaliohjelma

Hukka Xpressin valmentaja laatii sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman kuntosalille. Ohjelmassa otetaan huomioon liikuntataustasi, tavoitteesi sekä mahdolliset liikuntaa rajoittavat tekijät. Ohjelma käydään liikekohtaisesti läpi kanssasi ja näin varmistetaan, että harjoittelusi on turvallista ja tehokasta. Hinta alkaen 78 € sisältää kuvallisen ohjelman ja liikkeiden ohjauksen.

Harjoitusohjelman suositeltu kesto on 8–12 viikkoa, jonka jälkeen ohjelmaa tulisi päivittää.

Yksilövalmennuksia

Valmennushetki

39 €/krt
Valmennushetki on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen, puolen tunnin mittainen valmennus­tapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

Teho

279 €/kk
Tehon avulla saat rutiinia liikkumiseen, syömiseen ja terveellisten elämäntapojen opetteluun. Viikottaiset tapaamiset takaavat säännöllisenä ja nousujohteisena pysyvän harjoittelun, ja sopivat näin ollen myös teholiikkujille.

 • Suositeltu kesto 3 kk
 • Tapaamisia 4 krt / kk

Aktiivi

159 €/kk
Aktiivin kaksi kuukausittaista valmennustapaamista toimivat parhaiten omatoimista harjoittelua täydentäessään. Jos haluat esimerkiksi pudottaa painoasi, muokata kehoasi tai parantaa suorituskykyäsi valmentajan tuella, ja sinulla on mieluusti jo hieman kokemusta itsenäisestä treenaamisesta, Aktiivi sopii loistavasti juuri sinulle.

 • Suositeltu kesto 6 kk
 • Tapaamisia 2 krt / kk

Ylläpito

89 €/kk
Ylläpito on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Valmentajasi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

Ylläpito valitaan usein tiiviimmän valmennuspaketin jatkoksi. Ylläpito saattaa soveltua sinulle myös, jos haluat, että tapaamisissa keskitytään yksinomaan ravintovalmennukseen.

 • Suositeltu kesto 12 kk
 • Tapaamisia 1 krt / kk

YRITYS-pienryhmävalmennus

Etsitkö uutta buustia henkilöstön hyvinvointiin? Haluatko ratkaisun, joka parantaa työkykyä, vireystasoa, hyvinvointia ja yhteishenkeä? Ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja? Jos vastasit kyllä, voit lopettaa etsinnän tähän.

YRITYS-valmennuskokonaisuus on kerran viikossa pidettävä, juuri sinun ryhmällesi suunniteltu pienryhmävalmennus, joka sisältää ohjatun treenin lisäksi Hukka Xpress -kuntosalin jäsenyyden osallistujille valmennuskokonaisuuden keston ajan.

Kenelle?

YRITYS-valmennuskokonaisuus sopii kaikille liikkujille, lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta, sillä sisältö räätälöidään juuri teidän tiimillenne soveltuvaksi. Ryhmäsi voi koostua työkavereista, johtoportaasta, liikuntaa elämäänsä tarvitsevista työntekijöistäsi tai vaikkapa tärkeimmistä yhteistyökumppaneistasi – Valinta on sinun.

Esimerkkisisältöjä:
Voimavaroja arkeen liikunnasta, Selkä kivuttomaksi, Johtoryhmä huippukuntoon, Aamiaistreenistä buustia viikkopalavereihin, Liikkuvuutta ja lihaskuntoa, Tiimihenkeä tiimitreenistä, Kestävyyttä ja kuntoa HIIT -treenistä jne.

Mitä se maksaa?

Mitä sinä maksaisit siitä, että työkaverisi tai ystäväsi vie sinut kerran viikossa salille, tehokkaaseen ja hauskaan treeniin? Että saisit selkäsi kuntoon tai peruskuntoasi kohotettua? Entä siitä, että työntekijäsi ovat vähemmän sairaslomalla ja yhteishenki lähtee nousuun? MItä olisit mieltä työantajastasi tai yhteistyökumppanistasi, jos hän tarjoaisi tämän sinulle?

Arvolupauksemme on suuri, mutta hinta on pieni, sillä YRITYS-valmennuskokonaisuus maksaa vain 79 € (alv. 0 %) / osallistuja / kk. Mikäli jollain ryhmän jäsenistä on jo Liikuntakeskus Hukan tai Hukka Xpressin jäsenyys, maksaa valmennuskokonaisuus hänen osaltaan vain 62,60 € (alv. 0%) / kk.

Esimerkkilaskelma:
Neljän hengen ryhmän oma viikoittainen pienryhmävalmennus sekä Hukka Xpress jäsenyys käytössänne ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Valmennussopimuksen kesto kolme kuukautta. Kulu yrityksellesi yhteensä 948 € (alv 0 %). Koska työnantajan tarjoama tavanomainen ja kohtuullinen työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi (946/2008), voitte vähentää näistä kuluja jopa 400 euroa vuodessa per työntekijä. Mikäli hyödynnätte tämän edun, saatte koko valmennuksen vähennettyä verotuksessanne!

Miten saan tämän käyntiin heti?

Ota yhteyttä salla.kasma@nullhukka.net – Tarvitsemme vain yhteystietosi, niin valmentajamme on sinuun pian yhteydessä!

YRITYS-Valmennuskokonaisuus pähkinänkuoressa

 • 4 valmentajan ohjaamaa treenikertaa ryhmällesi / kk
 • Ryhmän jäsenille jäsenyys Hukka Xpressiin valmennuskokonaisuuden keston ajan
 • Ryhmän koko 4–10 henkeä (Huomaathan, että kokonaisuus suunnitellaan osallistujien mukaan, joten ryhmän jäseniä ei voi vaihtaa kesken kauden).
 • Valmennuksen kesto vähintään 3 kuukautta.
 • Hinta 79 € (alv 0 %) / kk / osallistuja

Valitse sinulle parhaiten sopiva valmentaja alta ja ota häneen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin saat liikkumiseesi ammattilaisen laatiman startin!

Mari Kukkonen

mari.kukkonen@hukka.net
puh. 040 126 4543

Lue lisää

Mari Kukkonen

”Huomenna alkaa uus elämä… Tai ens maanantaina…” Vai alkaisiko se nyt? Tavoittelet sitten terveellisimpiä elämäntapoja, paremmin voivaa kehoa, treenattua ulkomuotoa, voimakkaampaa fysiikkaa, tehoa treeniisi, tulosta lajiisi, olen sua varten.

Laaditaan yhdessä tavoite ja aloitetaan matka kohti määränpäätä. Unelmasi ovat toteutettavissa, kun suunnittelemme yhdessä treenikalenterin, ruokavalion, kehonhuollon ja palautumisen balanssiin. Toimin sun rinnalla kannustajana, motivoijana ja sparraajana.  We can do it, You can do it!

Oma taustani löytyy pääasiassa salin puolelta ja voimanosto on lähellä sydäntäni. Tykkään liikkua ja kouluttautua monipuolisesti sekä kokeilla aina kaikkea uutta. Koko ajan uutta oppimalla pystyn entistä paremmin palvelemaan valmennettaviani. Haastan itseäni ja asiakkaitani aina vähän parempiin suorituksiin, aina vähän lähemmäs kohti unelmaa.

Vapaa-ajalla ulkoilutan koiriani ahkerasti metsässä, joka on hyvää kehon- ja mielenhoitoa. Treenien ja töiden lomassa vietän myös perhe-elämää kolmen lapseni ja mieheni kanssa, joten aikatauluttaminen ja delegointi on käynyt tutuksi.

Ota yhteyttä tai tuu juttusille, niin aletaan hommiin.

mari.kukkonen@nullhukka.net
puh. 040 126 4543

Koulutuksia ja tärkeimpiä kursseja:

 • Lähihoitaja, OSAO
 • Psyykkinen valmentaja, Trainer4You
 • Koulutettu hieroja, OAKK
 • LAT-liikunta-alan ammattitutkinto (aikuisliikunta)
 • FISAF -kuntosaliohjaaja, FISAF -Personal Trainer -koulutus, Virpiniemen liikuntaopisto
 • Heavy events trainer -voimavalmentaja
 • Kahvakuulaohjaaja, Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen
 • Erinäisiä lyhyempiä workshoppeja ravitsemuksesta, treenimetodeista, kehonpainoharjoittelusta jne.

Minja Ikonen

minja.ikonen@hukka.net
puh. 044 521 2964

Lue lisää

Minja Ikonen

Oireileeko olkapää? Sattuuko selkään, niskaan tai polveen? Tarvitsetko apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, parantaa elämänlaatuasi tai tuloksiasi liikunnan osalta? Keskityn kokonaisvaltaisesti sinun hyvinvointiisi ja elämänlaatusi parantamiseen. Harjoittelemme liikeradat kuntoon treeneissä sekä otamme ravitsemuksen ja palautumisen järkeväksi ja tärkeäksi osaksi liikunnallista elämäntapaa.

Olen 26–vuotias fysioterapeutti ja personal trainer. Kokemusta löytyy kuntoutusryhmien ja yksilöasiakkaiden ohjaamisesta viiden vuoden ajalta. Minulta saat selkeät ohjeet kuntouttavaan ja tuloksekkaaseen harjoitteluun niin kuntosalilla kuin kotioloissa. Olen tsemppaajana ja tukena elämäntapa muutoksessa, myös ravitsemuksen osalta. Omaa lajitaustaa löytyy tanssista, kuntosalilta, kehonpainoharjoittelusta sekä juoksusta.

Koulutus:

 • Fysioterapeutti (AMK)
 • Personal Trainer (Trainer4You)

Laura Kivari

laura.kivari@hukka.net
puh. 044 558 8331

Lue lisää

Laura Kivari

Jos haluat ammattilaisen avuksesi matkallesi kohti hyvinvoivaa elämää, niin olen etsimäsi valmentaja!

Omana rakkaimpana harrastuksena minulla on ollut jo yli 15 vuotta kuntosaliharjoittelu. Vahvimpana osaamisalanani on oman kilpaurheilutaustani kautta kehoa muokkaava kuntosaliharjoittelu. Hallitsen myös liikunnan ammattilaisena ja koulutettuna hierojana harjoitteet esimerkiksi niin voimailuun ja kestävyys- sekä harjoitteluun kuin tuiki tärkeään tuki-ja liikuntaelimistön vahvistamiseenkin. Hyödynnän harjoitteissa myös vuosien kokemusta ryhmäliikuntaohjauksesta sekä -lajeista, kuten esimerkiksi kahvakuulailusta. Tavoitteenani onkin ensisijaisesti ohjata asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaiseen hyvinvoivaan elämäntapaan niin liikunnan, ravitsemuksen, levon kuin lihashuollonkin saralla. Haluan myös tukea ja auttaa asiakasta asettamaan tavoitteita näiden osalta ja saavuttamaan ne!

Koulutus

 • Personal Trainer (FISAF)
 • Kuntosaliohjaaja (FISAF)
 • Koulutettu hieroja
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4you)
 • Hyvinvointianalyysi asiantuntija (Firstbeat)

Salla Käsmä

salla.kasma@hukka.net
puh. 040 412 0809

Lue lisää

Salla Käsmä

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa, edistää terveyttä, parantaa suorituskykyä ja optimoida harjoittelun tulokset? Haluatko kehittää urheilulajin vaatimia ominaisuuksia päästäksesi pidemmälle lajissasi ja saamaan kaivattuja tulokisa niin yksilölajeissa kuin pelikentillä? Valmennuksessa satsaamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa huomioimme niin liikunnan, ravinnon, levon, että psyykkisen hyvinvoinnin merkityksen. Jos tämä kuulostaa olevan sinua varten, niin olen etsimäsi henkilö.

Painonhallinta ja pysyvien terveellisten elämäntapojen opettelu vie aikansa, joten pikadieettien tai muiden nopeiden ratkaisuiden löytäminen ei johda pitkällä aikavälillä hyviin tuloksiin.  Tie kohti pysyviä muutoksia vie oman aikansa ja tie voi olla ajoitta kivinen, mutta matkalla huomaat varmasti myös onnistumisen elämyksiä, onnen hetkiä ja työskentelyä itselle merkityksellisten asioiden parissa. Tunnet kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kohenevan, jossa niin keho kuin mielikin voi hyvin.

Kanssani sinulla on mahdollisuus aloittaa yksi elämäsi parhaista päätöksistä terveellisesti, fiksusti, ja ennen kaikkea pysyvästi. Annan sinulle ohjeet ja eväät muutokseen. Tämä elämäntapamuutos on loppuelämäsi projekti, joten nauti matkasta.

Koulutus:

 • Liikunnan ammattitutkinto (LAT)
 • FISAF Personal Trainer
 • FISAF Kuntosaliohjaaja
 • Ravitsemustieteen perusopinnot
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4you)
 • Optimal Training Seminar (Heikki Marin)
 • Strength & Conditioning Coach (PT Akatemia)
 • Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
 • Kahvakuulaohjaaja (Trainer4you)
 • VoiTas vanhusvalmentaja
 • Yksittäisiä workshoppeja ja ideapäiväkoulutuksia