Mahtavia uutisia Hukka Xpress -jäsen! Hukka Xpressin ovet pysyvät avoinna myös 1.1.2022 lähtien 24/7! Avoinna ovat kaikki keskuksemme ja avaamme myös salien pukuhuonetilat käyttöön.

Haluamme muistuttaa vielä, että tautitilanne on alueellamme edelleen vakava. Suosittelemme välttämään kaikkia lähikontakteja, noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja käyttämään maskia siirtymissä. Tulethan paikalle vain jos olet täysin oireeton.

HukkaOnline on myös käytössäsi täysin oikeuksin 15.1.2022 saakka, joten mukavia treenejä myös virtuaalisten ryhmäliikuntojen parissa sekä tutustu ihmeessä myös muihin vinkkeihin ravintoon sekä treeniin liittyen. Muistuttelemme myös samaan syssyyn, että Alppilassa on parin viikon päästä alkaa Suorituskykyä arkeen – pienryhmävalmennuksesta, joka alkaa 31.1.!

Olemme tehneet parhaamme tarjotaksemme etävaihtoehtoja palveluillemme, mutta ymmärrämme, jos et näe näiden vastaavan arvoltaan jäsenmaksuasi. Olemme äärimmäisen kiitollisia, mikäli päätät tukea toimintaamme etkä pyydä palautusta sulkuajalta. Tarjoamme mahdollisuuden saada hyvityksen jäsenmaksuistasi (esimerkkinä 18 €/kk hyvitys on 0,60 €/päivä) niiltä päiviltä, kun fyysiset toimitilamme olivat viranomaisten määräyksestä suljettuna eli 23.12–30.12.2021. Nyt sulun päätyttyä, teemme hyvitykset seuraavaan mahdolliseen jäsenmaksuusi.

Asiakaspalvelumme tekee töitä mahdollisimman pikaisesti, mutta pyydämme kärsivällisyyttä jatkokyselyiden suhteen.  Tulemme vahvistamaan kaikki hyvitykset erillisellä henkilökohtaisella vahvistusviestillä. Haethan mahdollisia hyvityksiä tällä lomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.2.2022.

Energisin terveisin,

Hukka Xpress -tiimi