Hukka Xpress Heinäpää avattu!

Hukka Xpress -perhe laajeni uudella keskuksella!  Uusi Xpress Heinäpää osoitteessa Isokatu 99 on nyt avattu! Tervetuloa testaamaan täysin uusi, toiminnalliseen ja suorituskykyä kehittävään harjoitteluun optimoitu Xpress Heinäpää keskiviikkoisin klo 16–18! 

Hukka Xpress Heinäpää – Toiminnallista suorituskykyä!

Hukka Xpress Heinäpään erottaa aikaisemmista Xpresseistä sen laite- ja välinevalinnat, jotka on tehty toiminnallisen ja suorituskykyä kehittävän harjoittelun näkökulmasta. Valinnoissa on konsultoitu eri lajien huippuvalmentajia sekä menestyneitä urheilijoita. Treenasit sitten kuntoilu- tai kilpailumielessä, Hukka Xpress Heinäpäästä löydät kaiken tarvittavan niin voiman, nopeuden, liikkuvuuden kuin suorituskykysi kehittämiseen.

Hukka Xpress Heinäpään varusteluihin kuuluu mm. räkki, joka sisältää viisi kyykky-/painonnostopaikkaa, monkey barit ja wall ball targetit sekä runsaasti uusia tankoja, erikoistankoja ja levypainoja. Lisähaastetta salin treenaajille tarjoaa Peg wall -kiipeilyseinä. Lämmittelylaitteina toimivat SkiErg2, Concept2 -soutulaitteet, Assault AirBike -pyörä, Assault AirRunner -juoksumatto sekä Watt-pyörä, jossa on monipuoliset ja erittäin tarkat mittausominaisuudet. Monipuolisen treeniin optimoidulta salilta löytyy myös paljon avointa tilaa mm. boksihypyille sekä vapaalle treenille ja lattiamateriaalin puolesta voi toteuttaa voimanostoja missä tahansa salilla.

Laaja vapaapainoalue täydentyy laadukkailla Hammer strenghtin ja Life fitnessin laitteistolla, jotka ovat tuttuja myös aiemmista Xpress kuntosaleistamme. Laitepuolelta löytyy mm. useampi ylätalja ja alatalja sekä ristikkäistalja, jalkaprässi, vyökyykkylaite, Reverse Hyper -selkäpenkki, GHD -reisi-pakaralaite ja Hammer Strength Ground Base Jammer. Lisäksi salilta löytyy laadukkaat penkkipunnerruspaikat sekä käsipainoalue. Treenimahdollisuudet viimeistelee erillinen, rauhallinen liikkuvuus- ja venyttelytila, josta löytyy mm. kuntoutumiseen soveltuva Togu Tower ja muu pienvälineistö.

Poimintoja ominaisuuksista:

 • Auki jäsenille 24/7
 • Ammattivalmentajien sekä -urheilijoiden valitsema laitekanta
 • Toiminnallinen, crossfit -henkinen välineistö
 • Tilaa ja puitteet monipuoliseen harjoitteluun
 • Toiminnallista harjoittelua tukeva lämmittelyvälineistö
 • Kelkantyöntö- ja loikkaharjoitusrata
 • Kehonpainoharjoittelu- ja venyttelyalue
 • Laaja vapaapainoalue
 • Monipuolinen räkki tankotreeniin, leuanvetoon sekä toiminnalliseen treenaamiseen
 • Viisi painonnostolavaa
 • Monipuolinen kattaus erilaisia tankoja, painoja, pienvälineitä ja kahvakuulia
 • Laadukkaat penkkipunnerruspaikat sekä käsipainoalue
 • Toiminnallista treeniä täydentävä laitepuoli, jossa on mm. monipuoliset taljat, smith ja jalkaprässi

 

Xpress Heinäpään jäsenyys tuttuun huippuedulliseen hintaan 18 €/kk tai nykyisen Xpress-jäsenyytesi lisäksi vain 9 €/kk!

Tuttuun tapaan myös Hukka Xpress Heinäpää palvelee jäseniään vuoden jokaisena päivänä ja ympäri vuorokauden huippuedullisella 18 euron kuukausihinnalla. Uuden 1.6.2021 päivittyvän hinnoittelumallimme mukaisesti nykyisenä Hukka Xpress -jäsenenä voit halutessasi hankkia pääsyn myös tälle Xpress-kuntosalille vain 9 €/kk lisämaksulla!

Lue lisää hinnoittelun muutoksesta täältä!

Hanki jäsenyytesi Hukka Xpress Heinäpään nyt ja pääset treenaamaan ensimmäisten joukossa uudelle kuntosalille! 

Liitty jäseneksi nyt ja treenaat täysin uudella kuntosalilla vain hintaan 18 €/kk!

LIITY NYT!